Un autobuz STB a căzut în râul Dâmbovița în urma unui accident rutier. Cine era în autovehicul

Ultima actualizare: 31-08-2019 13:39

Un autobuz STB a căzut în râul Dâmbovița, după ce șoferul a încercat să evite coliziunea cu un alt autoturism care ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului. Incidentul a avut loc în zona Podului Eroilor, în Capitală. 

UPDATE Autobuzul, model Otokar, a fost ridicat din râul Dâmbovița.

 

Evenimentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 08:00, iar traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

"În jur orei 08.00 Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Splaiul Independenței sensul de mers către Podul Cotroceni.

Conducătorul unui autobuz din cadrul Societății de Transport București care circulă pe str. Berzei către Podul Eroilor a intrat în coliziune cu un autovehicul care ar fi circulat la culoarea roșie a semaforului electric.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a pasagerului din autoturism care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijirii medicale.

În acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Traficul rutier este restricționat pe Podul Eroilor în ambele sensuri de circulație", potrivit unui comunicat de presă al Brigăzii Rutiere.

În autobuz se mai afla o persoană care a reușit să iasă singură din mașină, iar in autoturism au fost două persoane, șoferul si o altă femeie care a fost transportată la spitalul Universitar, conștientă.

Scafandrii ISUBIF au intrat în apă pentru a sprijini echipele de intervenție ale STB.

Șoferul autobuzului a fost scos, fără probleme medicale, însă a fost transportat la spital pentru alte investigații, iar in autoturism se afla, de asemenea, doar conducătorul auto, potrivit unor prime informații.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO