Robert Negoita, audiat in dosarul in care sunt cercetati Liviu Dragnea si Bombonica. Ce a recunoscut in fata procurorilor

Ultima actualizare: 14-05-2016 07:20

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat miercuri, ca martor, in dosarul sefului sau de partid, Liviu Dragnea, si al fostei sotii a lui Dragnea, Bombonica Prodana

Negoita a recunoscut ca una dintre colaboratoarele sale din vrema cand era parlamentar de Teleorman, era angajata si la Directia de Protectia Copilului, care ii si platea salariul.

Negoita sustine insa, ca si el a platit-o pe colaboratoare, si a negat ca ar fi stiut ca la mijloc era ceva ilegal. In acest dosar, Bombonica Prodana este acuzata de abuz in serviciu pentru ca la cererea fostului ei sot, cercetat si el, ar fi acceptat, ca doua angajate ale unui centru familial sa lucreze pentru lideri din PSD.

Robert Negoita este cercetat la randul sau de DNA, pentru acuzatii de evaziune fiscala, dupa ce, cu zece ani in urma, ar fi vandut peste o mie de locuinte fara sa plateasca TVA. Prejudiciul in cazul sau este estimat la 77 de milioane de lei.

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO