Raportul profilului psihologic al lui Gheorghe Dincă scoate la iveală detalii terifiante

15-12-2019 20:34

„Alexandra Măceșanu a salvat viața altor fete, pentru că Dincă ar fi continuat să ucidă". Este una dintre concluziile ofițerului care i-a analizat comportamentul celui suspectat pentru crimele de la Caracal.

În cele 100 de pagini ale raportului, Gheorghe Dincă este descris drept sadic și dezechilibrat emoțional.

Din raportul de expertiză psihologică depus la dosar reiese că individul care a îngrozit o ţară întreagă a avut un plan macabru.

Fiind un individ cu tendinţe sadice, scopul lui Gheorghe Dincă era să-şi ţină victimele cât mai mult în viaţă cu scopul de a le folosi ca obiecte sexuale, să se bucure de prezenţa lor, chiar dacă se chinuiau.

Drept dovadă, spune ofiţerul care a întocmit raportul, nu a fost înduioşat de faptul că Luiza Melencu a refuzat să mănânce în cele 4 zile cât a ţinut-o sechestrata. La crime ar fi recurs pentru că nu a reuşit să gestioneze situaţia, nu s-a descurcat cu "ţintele" tinere, asupra cărora şi-a mutat interesul în ultimii ani ca să-şi satisfacă fanteziile sexuale, arată raportul.

Ofiţerul care a reuşit până acum să intre în minţile mai multor criminali periculoşi a avut în vedere trei obiective: să îi determine profilul psihologic, starea psihică în momentul comiterii faptelor şi stabilitatea comportamentală, adică să spună în ce măsură reprezintă un pericol pentru el şi pentru ceilalţi.

Cel mai probabil, Dincă ar fi continuat să ucidă dacă nu era prins. "Alexandra Macesanu a salvat viaţa celorlalte potenţiale victime", scrie în raport.

Ofiţerul care l-a întocmit a recunoscut faptul că acest caz a fost unul dintre cele mai dificile din cariera, Gheorghe Dincă dovedindu-se extrem de rezistent şi manipulator.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO