Raportul profilului psihologic al lui Gheorghe Dincă scoate la iveală detalii terifiante


Ultimul update: Luni 16 Decembrie 2019 09:02
Data publicarii: Duminica 15 Decembrie 2019 20:34
Categorie: Stiri actuale

„Alexandra Măceșanu a salvat viața altor fete, pentru că Dincă ar fi continuat să ucidă". Este una dintre concluziile ofițerului care i-a analizat comportamentul celui suspectat pentru crimele de la Caracal.

În cele 100 de pagini ale raportului, Gheorghe Dincă este descris drept sadic și dezechilibrat emoțional.

Din raportul de expertiză psihologică depus la dosar reiese că individul care a îngrozit o ţară întreagă a avut un plan macabru.

Fiind un individ cu tendinţe sadice, scopul lui Gheorghe Dincă era să-şi ţină victimele cât mai mult în viaţă cu scopul de a le folosi ca obiecte sexuale, să se bucure de prezenţa lor, chiar dacă se chinuiau.

Drept dovadă, spune ofiţerul care a întocmit raportul, nu a fost înduioşat de faptul că Luiza Melencu a refuzat să mănânce în cele 4 zile cât a ţinut-o sechestrata. La crime ar fi recurs pentru că nu a reuşit să gestioneze situaţia, nu s-a descurcat cu "ţintele" tinere, asupra cărora şi-a mutat interesul în ultimii ani ca să-şi satisfacă fanteziile sexuale, arată raportul.

Ofiţerul care a reuşit până acum să intre în minţile mai multor criminali periculoşi a avut în vedere trei obiective: să îi determine profilul psihologic, starea psihică în momentul comiterii faptelor şi stabilitatea comportamentală, adică să spună în ce măsură reprezintă un pericol pentru el şi pentru ceilalţi.

Cel mai probabil, Dincă ar fi continuat să ucidă dacă nu era prins. "Alexandra Macesanu a salvat viaţa celorlalte potenţiale victime", scrie în raport.

Ofiţerul care l-a întocmit a recunoscut faptul că acest caz a fost unul dintre cele mai dificile din cariera, Gheorghe Dincă dovedindu-se extrem de rezistent şi manipulator.

FULLSCREEN
Raportul profilului psihologic al lui Gheorghe Dincă scoate la iveală detalii terifiante
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33