Poliţiştii, jandarmii, şi pompierii îşi vor suplimenta forţele în toată ţara, timp de trei zile

Ultima actualizare: 30-04-2021 20:24

Urmează trei zile în care poliţiştii, jandarmii, şi pompierii îşi vor suplimenta forţele în toată ţara.

Vor fi patrule şi filtre pe şosele, în preajma bisericilor şi în staţiuni. În premieră, cei de la ISU vor avea un post special, pentru a interveni cât mai rapid pe Autostrada Soarelui. Iar Capitala pare să devină o fortăreaţă.

Chiar dacă încă traversăm cea mai gravă criză sanitară din ultima sută de ani, în noaptea de Înviere nu sunt restricţii. Credincioşii pot să iasă din casă ca să meargă la biserică şi se pot întoarce dimineaţa după slujbă, fără să rişte o amendă.

Forţelor de intervenţie li se alătura pompierii, care vor fi în număr mare în preajma lăcaşurilor de cult. Cei de la ISU vor fi prezenţi şi pe Autostrada Soarelui.

Maior Daniel Vasile, ISU București-Ilfov: „Pe Autostrada Soarelui a fost organziat un punct de intervenţie care să acopere intrarea în Bucureşti şi la plecare, şi la venirea de pe litoral”.

În total, peste o mie de poliţişti, dintre care mulţi agenţi de circulaţie care vor dirija traficul, tot atâţia jandarmi şi în jur de 500 de pompieri vor fi la post în cele trei zile de sărbătoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO