Ofiteri din Jandarmeria Romana, raniti intr-un accident, in Constanta. Autobuzul in care erau a fost proiectat intr-o casa

12-05-2014 19:59


Mai multi superiori ai Jandarmeriei Romane au fost raniti intr-un accident grav, produs luni dupa amiaza. Autobuzul cu care se indreptau catre Constanta a fost implicat intr-un carambol, alaturi de alte doua autoturisme, apoi proiectat intr-o casa.

Sapte ambulante au ajuns in localitatea Valu lui Traian, acolo unde s-a petrecut accidentul, si au preluat noua jandarmi raniti. Potrivit martorilor, doi dintre ei sunt ofiteri superiori, care veneau in control la unitatile de la malul marii.

Autobuzul era plin cu jandarmi, multi dintre ei ofiteri superiori, care se indreptau de la Cernavoda spre Constanta. La un moment dat, o masina le-a taiat calea.

"Eu veneam dinspre Constanta si in fata mea am vazut o masina cu numar de Bulgaria care a taiat fata microbuzului, a sarit in mine, m-a agatat pe mine si apoi a intrat in cladire", spune soferul unuia din autoturismele implicate in accident.

Proprietarul cladirii din Valul lui Traian, in care a intrat autobuzul plin cu militari, a crezut ca s-a daramat casa pe el.

"Eu eram afara, am auzit 'bum', am iesit, am vazut gardul daramat, lemnele rasturnate. Am mai vazut trei raniti, unuia ii curgea sange, iar altul era in genunchi", spune proprietarul cladirii.

Pana sa intre in casa, autobuzul a lovit un stalp si un zid.

Inspector principal Cristian Lipan, Politia Rutiera Constanta: "Un microbuz al Jandarmeriei efectua o cursa regulata dintre Cernavoda spre Constanta. Un autoturism care circula in fata lui a incercat sa intoarca peste linia continua, microbuzul l-a acrosat, a lovit un al treilea autoturism si s-a oprit in cladire. Pana in acest moment sunt noua victime".

Soferul acuzat ca a provocat accidentul si toti jandarmii din autobuz au fost dusi la spital cu mai multe ambulante.

VIDEO PROTVPLUS.RO