Drama unei tinere din Tulcea, batuta frecvent de fostul iubit. Ce raspuns a primit cand l-a reclamat la politie

×
Codul embed a fost copiat

Teroarea prin care trece o tanara din Tulcea ne reaminteste ca autoritatile nu le sprijina absolut deloc pe romancele abuzate si batjocorite de parteneri.

Alexandra incaseaza frecvent batai de la fostul iubit, desi s-a mutat de acasa si a depus nenumarate plangeri la politie. A obtinut chiar si un ordin de restrictie. Hartiile insa l-au enervat si mai tare pe barbat, care umbla liber pe strada, desi este extrem de periculos.

Urmele de pe chipul Alexandrei sunt dovezi clare ca femeia a fost lovita fara mila. In urma cu trei zile fostul iubit a urmarit-o si a prins-o in fata blocului.

Tanara a incheiat orice relatie cu acest individ in urma cu doi ani. Barbatul incepuse sa bea si a lovit-o prima oara. Alexandra si-a luat atunci baietelul de 5 ani si a plecat. El insa nu a acceptat respingerea a inceput s-o terorizeze si s-a transformat intr-un monstru greu de oprit.

Se putea mai rau daca nu ieseau doi vecini. Noroc cu ei care au iesit, au strigat, ca altfel puteam sa raman acolo lata in fata blocului. Am scapat de la serviciu, m-a urmarit, nu stiu de unde a iesit, intr-o fractiune de secunda s-a intamplat totul si m-a luat la pumni si la picioare”, povesteste tanara.

Citește și
concurs Miss
Paruiala in toata regula la un concurs de Miss. Cum a reactionat ocupanta locului doi in momentul incoronarii - VIDEO
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Alexandra a depus pana acum nu mai putin de 25 de plangeri. De 3 ori a ajuns in stare grava la spital. A obtinut un ordin de restrictie pentru o perioada de 6 luni, timp in care fostul iubit a calcat-o in picioare in 8 randuri.

Am dus si filmari video, precum ca a venit la locul de munca, ma ameninta, ma injura, martori le-am adus la cei de la politie. Nu au facut nimic, deci nimic. Ei imi spuneau ca amenzi, ca mai mult de o amenda n-am ce sa-i fac”, mai spune Alexandra.

"I-a spart masina, arunca cu pietre dupa ea cand ducea copilul la gradinita. Tot timpul umbla insotita fiindca el nu o lasa in pace”, povesteste un vecin.

Agresorul are nenumarate dosare penale pentru faptele lui, insa, chiar si asa anchetele care il vizeza stau pe loc. Practic toata lumea se face ca face si nimeni nu face nimic pentru acesta victima.

"Se desfasoara cercetari sub aspectul infractiunilor de amenintare, loviri sau alte violente, nerespectarea hotararilor judecatoresti si distrugere. Solutia finala va fi data in toate aceste dosare prin intermediul Parchetuuli”, a declarat inspector principal Daniela Condrea, purtator de cuvant al IPJ Tulcea.

Intr-o tara civilizata, daca o femeie e amenintata cu moartea, pai in secunda doi se declanseaza un mecanism de aparare a acestei fiinte. Nu trebuie sa fie omorata ca s-o credem pe cuvant ca a fost amenintata de mai multe ori”, explica psihologul Liviu Chesnoiu.

In mod normal incalcarea ordinului de restrictie ar trebui sa-l trimita pe agresor direct dupa gratii.

A fost si cazul unui barbat din Vaslui care isi teroriza familia. Respectivul a primit 4 ani si jumatate de detentie dupa ce a incalcat de 3 ori ordinul de restrictie impus. Din pacate, in alte situatii pana sa intervina autoritatile s-a ajuns la crima.
 

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Un barbat de 47 de ani a fost snopit in bataie de trei indivizi, cu o sipca de lemn. Victima e in stare grava la spital
Un barbat de 47 de ani a fost snopit in bataie de trei indivizi, cu o sipca de lemn. Victima e in stare grava la spital

Scene violente s-au derulat, miercuri noapte, in mijlocul Drumului National care strabate localitatea Nicolae Balcescu, din judetul Constanta.

Paruiala in toata regula la un concurs de Miss. Cum a reactionat ocupanta locului doi in momentul incoronarii - VIDEO
Paruiala in toata regula la un concurs de Miss. Cum a reactionat ocupanta locului doi in momentul incoronarii - VIDEO

Cea de-a 60-a editie a concursului Miss Amazonas a avut un final demn de o telenovela.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.