O tanara din Timisoara, batuta cu salbaticie si jefuita chiar in fata casei. Mesajul postat pe retelele de socializare

Ultima actualizare: 02-10-2015 07:16

O tanara din Timisoara, de profesie biolog, isi cauta disperata agresorul pe site-urile de socializare.

Femeia a fost talharita si batuta pana cand a ramas inconstienta, la doar cativa metri de casa. Un vecin care i-a auzit tipetele a sunat la 112 si a fugit dupa talhar, insa nu a reusit sa il prinda. Nici politia nu a dat de urmele lui pana acum.

Andreea Bologa, victima: "Taxiul m-a lasat in zona aceasta, am venit pe aici si aici in zona asta ca erau urme de sange aici si aici erau urme de sange. Deci aici s-a intamplat."

In seara atacului, tanara de 31 de ani se intorcea de la o cunostinta, care o rugase sa ii faca o injectie. A luat un taxi pana acasa, iar masina a lasat-o in fata blocului. Dupa ce a coborat, a facut cativa pasi si, din senin, un individ a atacat-o din spate. A inceput sa o loveasca cu pumnii si picioarele, a tarat-o pe jos, apoi i-a luat geanta, in care femeia avea actele si doua telefoane.

Andreea Bologa, victima: "Atat imi amintesc: ca avea un hanorac alb cu negru ,statura de 1,70, maximum 1,75, dar era pana in 30 de ani. Cred ca m-am si luptat cu el, am strigat, dar m-a batut nu stiu cum dar intr-un hal...m-a si tarat pe asfalt, deci asta stiu ca m-a tart de par, de haine, a tras de mine."

Dupa ce si-a revenit, tanara a povestit pe retelele de socializare tot ce a patit. A postat mesajul in mai multe grupuri, in speranta ca cineva i-ar putea oferi informatii despre agresor. Zeci de persoane i-au trimis mesaje.

Andreea Bologa, victima: "Sunt speriata. Deci nu mai ies decat insotita."

Femeia nu mai are liniste pana cand nu il vede pe individ prins si arestat. Desi a trecut o saptamana de la atac, pe chipul ei se vad inca urmele agresiunii.

Andreea Bologa, victima: "Heteroagresiune, 3 hematoane si leziuni pe coloana cervicala, coloana lombara, vanatai. Imi aduc aminte doar atat, dar nu sunt sigura ca ma tinea de aici ca ma dor si muschii fetei, ma tinea de gura si spunea ca o sa te fac sa nu mai iesi din casa, o sa te desfigurez."

Mama femeii se afla in casa in timp de fiica ei era agresata, insa nu a auzit nimic.

Mama victimei: "N-am stiut ce s-a intamplat. Dimineata cand am vazut ca vine si eu eram in baie si am auzit ca vine si zica: da, ca tu stai in casa si pe mine m-a batut si m-a jefuit. Zic cine mai mama?! unde?! Si zice m-a batut si m-am trezit la spital si nu stiu cine m-a dus la spital."

Politistii au deschis dosar penal pentru talharie si incearca sa il gaseasca pe individ.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO