O șoferiță începătoare, lovită în plin de un tren. Scena a fost filmată


Ultimul update: Marti 12 Martie 2019 09:57
Data publicarii: Luni 11 Martie 2019 21:55
Categorie: Stiri actuale

Impact violent pe calea ferată în județul Dâmbovița, după ce o șoferiță începătoare nu a oprit mașina, deși se apropia o locomotivă.

Mecanicul susține că a încercat să o avertizeze pe tânără, dar în zadar. Autoturismul a fost izbit în plin.

Pasagerul aflat în dreapta femeii a fost rănit și transportat la spital. Scenaa fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unei societăți.

Accidentul a avut loc la ieşire din oraşul Pucioasa către Drumul Naţional 71, care leagă Târgovişte de Sinaia. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum maşina de teren se apropie de calea ferată, iar şoferiţa nu opreşte la timp şi iese în calea locomotivei.

Mecanicul de pe locomotivă povesteşte că a claxonat încontinuu, însă şoferiţa începătoare a crezut că va avea timp şi a încercat să traverseze calea ferată. În acel moment a avut loc impactul violent.

Mecanicul trenului: "M-am trezit cu el în pasaj, aici. Eu am venit de la Pucioasa către Fieni, am dat claxoane, se oprise prima dată, apoi a continuat traseul."

În urma impactului violent, cele două persoane din autoturism au scăpat cu viaţa. Martorii, speriaţi, au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutor. Tânără aflată la volan, în vârstă de 24 de ani, a coborât singura din maşină şi s-a ales doar cu câteva zgârieturi. Pasagerul din dreapta însă, de 31 de ani, a fost rănit şi transportat cu ambulanţa la spital. Medicii spun că este în afara oricărui pericol.

Localnic: "Se întâmplă minuni multe şi din cauza şoferilor şi a celor cu locomotivele, nu sună şi nu sunt atenţi."

Localnică: "Aici ar trebui să fie o barieră pusă, în primul rând, ori să pună nişte becuri d-alea care luminează, cum sunt în alte părţi, ca să se asigure lumea."

Şoferiţa este cercetată acum penal pentru vătămare corporală din culpă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO