Doina Spataru, mama Malinei Olinescu: "Dorinta ei ar fi fost sa tratam aceasta trecere cu discretie"

12-12-2011 05:52


Veste soc pentru lumea muzicala! Cantareata Malina Olinescu a murit duminica noapte, dupa o cadere in gol de la etajul sase.

UPDATE:

Mama Malinei a fost chemata la apartamentul in care si-a crescut fata. Cantareata Doina Spataru si-a gasit cu greu cuvintele. Cele intimplate au secat-o de lacrimi.

"Asa cum Malina a trecut prin viata cu discretie, va rog din tot sufletul, si sunt convinsa ca este si dorinta ei, sa tratati trecerea asta a ei dincolo tot asa"

VIDEO. Malina Olinescu, la Eurovision, interpretand piesa "Eu cred"

Trupul artistei a fost descoperit inert in Bucuresti, in fata blocului unde locuia. Medicii, chemati de urgenta de catre vecini, au incercat aproximativ 30 de minute sa-i redea pulsul, insa eforturile lor au fost in zadar. Politistii incearca acum sa isi dea seama daca au de a face cu un accident sau o sinucidere.

Malina Olinescu avea 37 de ani: "Nu eu am decis sa dispar"

Cei care au anuntat politia au fost vecinii ei de bloc, care au ramas inmarmuriti cand au vazut cadavrul. Criminalistii veniti la fata locului au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a intamplat totul. La scurt timp au aflat de tragedie si rudele, si apropiatii artistei.

Malina Olinescu s-a nascut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucuresti,  intr-o familie de artisti. A fost fiica cunoscutei cantarete Doina Spataru si a actorului Boris Olinescu.

Indragostita iremediabil de muzica, incepe sa cante inca de la varsta de 5 ani, participand la numeroase festivaluri.

Un pas important in cariera ei l-a reprezentat in 1996, "Scoala Vedetelor" rampa de lansare pentru multi artisti si sansa ei de a castiga un public din toate categoriile de varsta. In 1997, pe scena Festivalului de muzica usoara Mamaia obtine premiul I la sectiunea "Slagare", cu melodia "Mi-e dor de tine".

In anul 2000, se casatoreste cu Dan Stesco, membrul trupei Compact, de care divorteaza insa in 2008. Despartirea se pare ca a afectat-o destul de mult, fiind o perioada in grija medicilor.

Madalina Manole, Laura Stoica, Mihaela Runceanu, un trio blestemat

Calin Geambasu: "Sefa Spitalului Elias a avut-o sub grija o perioada, chiar s-a dus sa faca acolo niste investigatii, nu s-a tinut de tratament, s-a tinut, nu s-a tinut de tratament. A mai avut tentative? Nu, dar ne spunea noua, o amenintare, dar nu credeam totusi ca o s-o faca si nici nu voiam sa apasam foarte mult pe problema. Era foarte implinita: profesional, prietenii ii sunt alaturi, nu e un om parasit."

Desi intrase intr-un con de umbra pe piata muzicala din Romania si nu se considera in trend cu moda, s-a regasit cu usurinta in contextul emisiunii "Dansez pentru tine," unde a aparut in band-ul lui Petre Geambasu. Avea o colaborare de succes cu Calin Geambasu, cu care anul trecut a cantat la "Happy Hour".

Anul acesta a filmat alaturi de el mai multe videoclipuri. Totul atunci arata extraordinar pentru ea si isi facea chiar planuri pentru anul viitor.

Calin Geambasu:  "Sunt foarte fericit ca glasul ei va ramane, fiindca anul asta noi am filmat foarte multe melodii. Am filmat 80 de videoclipuri in care este si ea. In asemenea momente, lacrimile isi mai au rostul?"

Sursa foto: MySpace

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO