Malina Olinescu: "Nu eu am decis sa dispar"

12-12-2011 07:49


Malina Olinescu

In 2008, Malina Olinescu acorda un interviu in care explica "disparitia" sa de pe scena muzicala si, implicit, din atentia opiniei publice.

"Nu prea stiu nici eu ce s-a intamplat. In plin succes, brusc, toate usile s-au inchis. Ma refer la usile caselor de discuri care dupa ce ma adulasera inainte, acum ma refuzau. Si nu doar pe mine, ci si persoanele cu care lucram. Ni se spunea tot timpul ba ca muzica noastra nu e destul de comerciala, ba c-ar trebui sa mai schimbam una sau alta, ba "Hai, mai suna-ma", ba "Mai vedem"... Si-asa ne-am trezit redusi la tacere." - declara Malina Olinescu, in 2008, revistei Formula As.

Artista mai spunea atunci ca a facut tot posibilul sa nu dispara in totalitate de pe scena muzicala romaneasca, incercand sa cante in continuare in orice loc era chemata. VIDEO. Malina Olinescu, la Eurovision, in 1998, interpretand piesa "Eu cred"

"Eu am continuat sa cant, totusi, asa cum fac si acum, la petreceri de firma, private, diverse spectacole, etc. Dar cred ca e important sa se stie ca nu eu am fost cea care a decis sa dispar, ci astea au fost circumstantele. Si nici nu a fost o disparitie totala: n-am mai aparut la televizor decat foarte rar si n-am mai fost difuzata de radiouri, dar am continuat sa exist, chiar si in muzica. Sigur, dupa ce am vazut ca nu mai reusesc sa patrund in "casa" si ca sunt lasata pe-afara, sa latru la luna, m-am suparat, m-am enervat, am zis ca ma las de muzica, si cateva luni chiar ca n-am mai fredonat nici o nota. M-am inchis totalmente in mine." spunea Malina Olinescu.

Si totusi, in 2008, cand acorda acest interviu, artista spunea ca i-a trecut supararea, astfel ca era hotarata sa scoata un nou album. Mai mult, Malina intentiona sa iasa din registrul muzical cu care se facuse cunoscuta - cel de "muzica usoara" - si voia sa abordeze in piesele sale si sonoritati mai dure, de rock.

Malina Olinescu a murit. Cantareata a cazut in gol de la etajul VI. Prima ipoteza: sinucidere

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO