O intrecere intre doi soferi din Capitala s-a terminat la spital. Ce viteza avea unul dintre ei la momentul impactului

Ultima actualizare: 16-09-2015 06:51

Sapte masini avariate. Este paguba facuta de un sofer din Capitala, care, spun martorii, s-ar fi luat la intrecere cu un alt conducator auto. Dar, la un moment dat, nu a mai putut controla autoturismul. In urma accidentului, tanarul a fost grav ranit.

Miezul noptii, bulevardul Timisoara din Capitala. Doi soferi s-au luat la intrecere si au ignorat regulile de circulatie, cu toate ca soseaua era circulata, povestesc martorii.

Martor: "S-au luat la intrecere doi, s-au intrecut. S-a blocat acul la 160, deci el avea mult mai mult."

Cursa s-a incheiat in momentul in care unul dintre conducatori a incercat sa depaseasca cealalta masina, spun oamenii.

Tanarul nu a mai putut sa controleze autoturismul si a lovit un taxi. Apoi, s-a invartit pe sosea si a ricosat in alte sase autotursime parcate.

Martor: "BMW-ul negru a vrut sa depaseasca pe dreapta, a pierdut controlul volanului, a intrat in taxiul care era parcat acolo si, mai departe cu ce se vede aici, inca sase, sapte masini."

Soferul uneia dintre masini: "Eu eram ultima masina aici. Doar am auzit niste bubuituri. A intrat am inteles in cateva masini si a ricosat in mine ultima oara. Pe mine am avut noroc ca m-a lovit putin."

Impactul a fost violent, iar soferul a ramas captiv in masina, asa ca martorii au incercat sa il ajute, dar, intre timp au sunat si la 112.

Martor: "In momentul in care am ajuns la masina nu era constient, nu respira. Dupa vreo cinci minute, a inceput sa isi revina cat de cat si pana a ajuns ambulanta de la SMURD."

El a fost descarcerat de pompieri si transportat la spital. Soferul autoturismului cu care tanarul s-ar fi sicanat in trafic a fugit imediat dupa impact, sustin oamenii care au vazut intreaga scena. Politistii au deschis acum un dosar penal si fac cercetari pentru a lamuri cum s-a petrecut accidentul.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO