O femeie de 77 de ani din Giurgiu a fost ucisă de câinele Amstaff al fiului ei

Ultima actualizare: 02-09-2020 20:06

Incident înfiorător la o oră distanţă de Capitală, în judeţul Giurgiu. O femeie de de 77 de ani a fost sfâşiată în propria curte de un câine din rasa Amstaff, neînregistrat la poliţie aşa cum cere legea.

Poliţiştii sutin că proprietarul ar fi chiar fiul femeii, însă acesta neagă acuzaţiile. Întrebat de ce animalul nu avea acte, bărbatul a spus că pur nu ştia că trebuie să îl declare. Acelaşi câine ar mai fi atacat și rănit o a doua persoană.

Puţin după ora 13 un apel la 112 anunţa că o femeie este sfâşiată de un câine de luptă în localitatea Prundu din Giurgiu. Apelul a fost dat de o femeie care a încercat să o scoată pe bătrâna de 77 de ani din colţii dulăului. Însă atunci când au ajuns la adresa indicată, medicii nu au mai putut face nimic. Femeia, mușcată de zeci de ori, murise.

Animalul, spun poliţiştii, face parte din rasa Amstaff, o rasă extrem de periculoasă, folosită şi în lupte ilegale. În curte era şi un al doilea câine, din aceiaşi rasă, legat însă în momentul atacului.

Poliţiştii l-au identificat pe proprietatul câinelui. Aceştia susţin că este chiar fiul femeii. În realitate, bărbatul neagă acuzaţiile şi spune că bătrâna le-ar fi dat de mâncare şi ar fi avut grijă de ei. Chiar şi aşa bărbatul a fost amendat de politisiţi, însă doar cu 500 de lei.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu câinele nu era înregistrat aşa cum este obligatoriu în cazul raselor periculoase. Nu avea nici microcip.

Cel de-al doilea câine va fi înregistrat şi dat spre adopţie. Până când îşi va găsi un stăpân, va rămâne într-un centru din satul Uzunu, judeţul Giurgiu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!