Descoperirea uluitoare a polițiștilor asupra unui bărbat suspicios, pe aeroportul din Cluj

Ultima actualizare: 02-09-2020 17:45

Un bărbat de 43 de ani care plănuia să zboare către Filipine, de pe Aeroportul din Cluj a fost oprit la controlul de securitate după ce a trezit suspiciuni.

Poliţiştii au descoperit că în bagaje avea ascunsă o mică avere, 70 de monede şi lingouri care par a fi din aur şi argint. Astfel călătoria bărbatului s-a oprit înainte de decolare şi va avea de dat şi explicaţii în fata anchetatorilor.

Bărbatul de 43 de ani a venit în aeroport cu bagaj de mâna dar şi de cală. Fără emoţii şi-a aşteptat rândul la controlul de securitate însă laptop-ul a atras atenţia agenţilor.

A fost oprit şi toate bagajele au fost atent verificate. Poliţiştii au găsit 70 de monede şi lingouri care par a fi din aur şi argint, care nu au fost declarate. În total, aproape 3 kilograme. Toate erau ascunse în carcasa laptopului, în telefonul mobil, în portofel şi chiar în bagajul de cală.

În fața poliţiştilor, bărbatul ar fi insistat că toate aceastea au fost cumpărate cinstit şi că ar avea documente. Monedele şi lingourile au fost luate de Biroul Vamal. Acum continuă cercetările pentru tentativă la contrabandă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!