O femeie a murit subit pe treptele unei companii, în Arad. Victima era asistentă medicală


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 19 Mai 2018 12:29
Categorie: Stiri actuale
ambulanta

O femeie din Arad a murit, vineri, pe treptele exterioare ale sediului unei companii de electricitate. Victima era asistentă medicală la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean şi nu era cunoscută cu probleme de sănătate.

 

Martorii au apelat numărul unic de urgențe, iar la fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, însă, după 45 de minute în care s-au aplicat manevre de resuscitare, femeia a fost declarată decedată.

„În momentul în care au ajuns colegii mei, femeia era căzută cu faţa în jos, pe trepte, cum coborâse de la Enel. Era cianotică, era cu contuzie facială şi era în asistolie. A făcut stop cardio-respirator, nu se ştie din ce cauză.

S-a trecut la efectuarea protocolului, peste 45 de minute, însă femeia nu a răspuns la manevrele de resuscitare aplicate” – a declarat pentru Aradon, Mircea Bencecan, asistent şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad.

Acesta a mai precizat că victima le era cunoscută: „Era colegă cu noi, asistentă medicală la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, avea 45 de ani şi doi copii – unul de opt ani, unul de zece ani. Ne pare foarte rău pentru durerea lor.”

Se presupune că femeia ar fi făcut un infarct. Cadavrul ei a fost preluat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, mai adaugă sursa citată.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Aradon

Un militar nord-coreean a murit de foame, după ce trenul cu care mergea a întârziat o săptămână
Mesajul publicat de iubitul uneia dintre tinerele care au murit lovite de tren
VIDEO PROTVPLUS.RO