O bătrână de 87 de ani a fost ucisă în propria curte după ce a încercat să calmeze un vecin furios

Ultima actualizare: 27-01-2020 14:40

Apar noi detalii în cazul crimei din Braşov. Poliţiştii l-au prins pe individul suspectat că a ucis-o pe femeia de 87 de ani, care a fost găsită moartă sâmbătă, în curte.

Chemaţi iniţial pentru a potoli un scandalagiu, poliţişti au aflat apoi că bărbatul este cel care a atacat-o pe femeie şi a înjunghiat-o, de supărare că ea venise din vecini ca să-l potolească.

Crima a fost săvârşită ziua în amiaza mare, în jurul orei 14.

Procurorii susţin că bărbatul de 62 de ani s-ar fi certat cu un vecin care avea casa în aceeaşi curte cu bătrâna. Violent bărbatul a început să dea cu pumnii şi picioarele în poartă, să tragă de uşi şi ferestre - enervat că amicul s-a baricadat în locuinţă.

Alertată de zgomote, femeia de 87 de ani a ieşit în prag şi ar fi încercat să îl potolească pe intrus, susţin anchetatorii. Atunci, agresorul s-a năpustit asupra ei şi a înjunghiat-o, spun anchetatorii.

Medicii ajunşi la faţa locului au constat decesul, iar în urma necropsiei au stabilit că victima avea zeci de lovituri de cuţit.

Bărbatul de 62 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, cercetat pentru omor calificat şi violare de domiciliu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO