Noua pista a politiei in cazul femeii decapitate din Arges. Ar fi fost vazuta cu un sofer de TIR

×
Codul embed a fost copiat

Cautari disperate, un cadavru transat cu cruzime si un ucigas in libertate. Iata tabloul celei de-a treia zi intr-o poveste oribila, care a mobilizat sute de politisti si jandarmi din doua judete, dar si criminalisti din Bucuresti.

Cu totii incerca sa afle cine este femeia de 36 de ani, omorata si aruncata in apele raului Arges al carei trup, fara cap, maini si picioare a fost gasit la sfarsit de saptamana.

Luni, autoritatile au descoperit indicii importante: urme de sange pe un pod si o bucata dintr-un membru inferior despre care cred ca ar apartine femeii.

Paznicul unui liceu a declarat la politie ca a vazut, vineri noapte, o femeie care astepta la marginea orasului Topoloveni o masina de ocazie. S-a urcat intr-un camion, iar omul este convins ca este vorba despre persoana disparuta la iesirea de la serviciu si gasita apoi mutilata. Ca sa confirme aceasta varianta, o ancheta de amploare se desfasoara in judetele Arges si Dambovita.

"Aveti grija sa urmariti, daca dati peste membre, maini, picioare, cauitati cu atentie", a declarat comisarul sef Gheticu, adjunctul comandantului Politiei Gaesti.

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Din trupul femeii, gasit in apele raului Arges, lipsesc capul, mainile si picioarele. Cautari intense au loc pe campurile din Arges si Dambovita, zone unde ar fi putut actiona in voie asasinul

Este a treia zi de cautari, peste o suta de jandarmi, politisti, pompieri si padurari au fost mobilizati in zona, oamenii legii incearca sa gaseasca indicii pentru a-l gasi pe cel care a fost capabil de aceasta crima ingrozitoare.

Anchetatorii sunt convinsi ca victima este o femeie de 36 de ani, din Dambovita, care lucra la o brutarie, la 20 de kilometri de casa, in judetul Arges. Vineri seara, la iesirea din schimbul doi, a vorbit la telefon cu barbatul si fetita ei, spunindu-le ca este pe drum spre casa. De atunci n-a mai vazut-o nimeni iar rudele sunt convinse al ei este cadavrul mutilat gasit a doua zi, in raul Arges. Cine a fost capabil de o asemenea atrocitate nu se stie inca, dar un paznic de liceu a dat o informatie importanta.

"Se poate sa fi fost luata si la ocazie, dar cineva, ca sa se razbune in halul asta, asa... De ce-a transat-o ? A omorat-o, a omorat-o, dar ce de ai omorat-o ?! Ca sa nu te mai recunoasca. Bun ! Si atunci de ce ai macelarit-o ? Ca sa te razbuni !", spune un satean.

Anchetatorii incearca sa refaca pas cu pas drumul parcurs de femeie la iesirea din schimbul doi. Zeci de oameni au fost interogati in speranta ca vor da informatii relevante.

Cercetari minutioase au loc si in zona podului Cateasca, acolo de unde se presupune ca a fost aruncata victima in apa. Ca sa fie siguri ca trupul gasit in rau este al femeii disparute, anchetatorii au prelevat probe ADN.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Politistii, aproape sa identifice cadavrul transat din raul Arges.
Politistii, aproape sa identifice cadavrul transat din raul Arges. "Am recunoscut-o dupa sani"

Se contureaza o pista in cazul cadavrului mutilat gasit sambata in raul Arges. Trupul fara cap maini si picioare i-ar putea apartine unei femei de 36 de ani despre care nimeni nu mai stie nimic de vineri seara.

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuzată de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”
Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”

Este alertă la Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.