Stoica a tratat Steaua ca pe proprietatea lui. Ce spune regulamentul despre antrenamentul oficial

×
Codul embed a fost copiat

Mihai Stoica recidiveaza! Comportamentul de bataus si scandalagiu al managerului general al Stelei, a iesit din nou la suprafata, chiar inaintea meciului de tur preliminar Champions League din deplasarea la Skopje.

Reporterul si operatorul PROTV au fost injurati si amenintati cand incercau sa filmeze antrenamentul oficial al Stelei, antrenament deschis presei.

Echipa PROTV, in calitate de broadcaster oficial al partidei, incerca sa surprinda cit mai bine atmosfera dinaintea unui meci important al campioanei Romaniei.

Cu ajutorul bodyguarzilor.. reporterului PROTV i-a fost smuls telefonul mobil din mana, iar unele fisiere video in care erau surprinse gesturile si limbajul agresiv al managerului au fost sterse de catre ofiterul de presa al clubului Steaua.

PROTV isi exprima regretul ca o comunitate uriasa, cu ani de glorie si care a contribuit la succesul romanilor, a ajuns sa fie reprezentata de singurul angajat care si-a lovit un suporter in timpul unui joc oficial.

Citește și
mihai stoica
Un reporter ProTV a fost agresat de bodyguarzii lui Mihai Stoica,managerul Stelei. IMAGINI NEEDITATE
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Intrucat PROTV nu considera ca Mihai Stoica reprezinta Steaua Bucuresti, a luat decizia de a depune plangere doar impotriva managerului. Plangerile vor ajunge la FRF si la UEFA.

UPDATE 19:00

Mihai Stoica a tratat echipa de fotbal Steaua ca pe proprietatea lui. Un meci de fotbal care se joaca in cadrul competitiilor UEFA se supune unor reguli foarte clare.

"Ambele cluburi trebuie sa permita accesul presei la antrenamentul oficial din ziua premergatoare meciului cel putin 15 minute (...) Drepturile, indatoririle si responsabilitatile din acest Regulament se aplica tuturor partilor participante si implicate in pregatirea si organizarea UEFA Champions League 2013, inclusiv pentru fazele preliminarii. "

In plus, clubul nu facuse niciun anunt, oficial sau off the record, cum ca antrenamentul ar fi cu portile inchise.

Mihai Stoica a incalcat regulamentele sportive si a agresat o echipa de televiziune pentru ca pur si simplu asa a vrut el. Stoica nu este echipa de fotbal Steaua si nu a actionat in numele clubului. Dimpotriva, i-a adus prejudicii, prin felul in care s-a comportaT.

UPDATE 12:29

In scurt timp urmeaza sa fie audiata si reporterul Pro TV, Alexandra Tanasescu, agresata de Mihai Stoica si de unul dintre bodyguarzii care insotesc lotul Stelei. Politia nu l-a putut identifica dupa imagini pe bodyguardul care a agresat-o pe jurnalista.

"Gata, s-a terminat! Gata! Stati degeaba aici, gata, s-a terminat!", a spus Stoica la iesirea din tribunal.

UPDATE 12:05

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a ajuns, marti dimineata, la o sectie de politie din Skopje, insotit de un avocat, apoi a mers la tribunal unde este audiat pentru incidentele in cadrul carora i-a injurat si agresat pe reporterii ProSport si ProTV, informeaza www.prosport.ro.

La sectia de politie a fost prezent si prim-secretarul ambasadei Romaniei in Macedonia.

UPDATE 11:30

De aproximativ 20 de minute, Mihai Stoica se afla in sala de judecata, unde explica incidentul in care a fost implicat ieri. Managerul se considera vinovat de ultraj si vatamare corporala. In curand, se asteapta decizia tribunalului.

Bodyguardul-agresor a avut probleme cu legea!

Politistii l-au interogat pe MM despre bodyguardul care a fost cel mai agresiv. Reactia lui MM? Nu stie cine e, sustine ca nu exista, nu e cazat pe nicaieri. Situatia e absurda, din moment ce exista proba VIDEO si politistii i-au pus-o din nou in fata lui Mihai Stoica.

A doua minciuna a lui Meme!

De ce il ascunde Meme? Informatia vine de la Bogdan Steriopol, ziaristul ProSport, care a intrat si el in colimatorul lui Mihai Stoica, fiind injurat si bruscat la Skopje, alaturi de reporterul si operatorul PRO TV.
"Dupa ce ofiterul de presa a chemat paza, managerul a descoperit ca operatorul PRO TV incerca sa traga cateva cadre. Eu am fost primul luat in colimator de Mihai Stoica. Am vazut pe tunel cum Alexandrei i-a fost imobilizata mana de catre bodyguarzi, apoi managerul i-a smuls telefonul din mana.
Fainisi (n.r.: directorul de imagine al Stelei) a sters filmuletul din telefon. Am aflat ca bodyguardul care a bruscat-o cel mai rau ar avea antecedente grave, penale, iar oamenii de la Steaua vor sa ascunda acest lucru, asa ca l-au facut 'disparut' ", a spus jurnalistul ProSport la Ora Exacta, la Sport.ro

UPDATE 10:16

Medicii au chemat politia, dupa ce i-au scos certificat reporterului ProTV

Potrivit Sport.ro, Alexandra Tanasescu s-a dus la spital luni seara, dupa altercatia cu Meme si bodyguarzii. Medicii i-au scos certificat medico-legal pentru multiple contuzii si i-au bandajat mana.

Doctorii au fost cei care s-au autosesizat si au chemat politia - procedura standard in astfel de cazuri. Au venit doi politisti macedoneni, care nu stiau foarte bine engleza, asa ca au trimis agenti superiori ai Politiei din Macedonia.

MM a negat totul pana cand politistii i-au spus ca au imagini cu incidentul

Politistii au investigat cazul, au cerut sa vorbeasca cu Mihai Stoica, iar acesta le-a transmis ca nu stie despre ce e vorba. Au cerut sa vada filmuletul, dupa ce Mihai Stoica a negat ca a existat vreun incident. Dupa ce-au vazut imaginile, l-au luat pe Mihai Stoica la politie.

MM a dat declaratii pana la 4.00 dimineata. In prima faza a negat din nou ca a existat vreun incident, apoi a recunoscut ca a existat o altercatie. Alexandra a fost si ea la politie pentru declaratii si precizari, insotita de secretarul ambasdei Romaniei din Macedonia (amabsadorul fiind in concediu) si atasatul cultural, sa aiba grija de ea.

Bodyguardul a fost dat disparut de stelisti

Bodyguardul a fost dat disparut de stelisti, nu e cazat, nu e de gasit pe nicaieri. Reporterul Alexandra Tanasescu si cameramanul Viorel Molan povestesc ca dupa ce i-au dat telefonul inapoi, MM a continuat sa faca si mai urat, injurand ca la usca cortului. Bodygurazii au bruscat-o si mai tare pe Alexandra decat se vede pe inregistrare. De asta a si ajuns la spital cu multiple contuzii.

Cameramanul a fost nevoit sa opreasca imediat camera, temandu-se ca lucrurile sa nu degenereze. Cei doi au parasit stadionul intr-un cor de injuratori.

Antrenamentul n-a fost inchis de la inceput. MM a anuntat acest lucru, dupa ce si-a dat seama de gravitatea incidentului pe care l-a provocat.

Steaua nu avea antrenamentul inchis, initial era deschis pentru toata lumea - presa din Romania si din Macedonia. Dupa altercatie, MM a anuntat ca, de fapt, antrenamentul era inchis pentru toata presa.

Dovada ca antrenamentul era deschis pentru toata presa. Steaua era obligata de UEFA sa lase antrenamentul deschis pentru 15 minute.

Stirea initiala:

Amanarea a fost cauzata de faptul ca politia din Skopje nu avea un translator autorizat.

Marti, la ora 09:00, Alexandra a fost chemata din nou cu inregistrarile video ca proba si i se va pune la dispozitie un translator.

Este de mentionat ca Meme Stoica si-a recunoscut faptele, insa nu inainte de a face scandal in fata hotelului. In momentul in care politia l-a invitat la sectie, managerul Stelei a inceput sa tipe ca este cetatean european, iar oamenii legii sa se prezinte cu mandat.

Pana la urma, Meme Stoica a cedat si a mers la sectia de politie. Ajuns acolo, managerul Stelei a negat insa ca ar fi avut garzi de corp. Oficialul campioanei a declarat in fata autoritatilor ca cei doi barbati care au agresat-o pe Alexandra Tanasescu nu sunt garzile sale de corp si ca nu sunt cazati in hotelul Stelei.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Istoria actelor huliganice comise de Mihai Stoica. Cum a ajuns managerul o pata pe emblema Stelei
Istoria actelor huliganice comise de Mihai Stoica. Cum a ajuns managerul o pata pe emblema Stelei

In 2005, cand cobora din loja pentru a lovi un suporter, Mihai Stoica incerca sa justifice gestul prin faptul ca i-a fost injurata familia. Luni, i-a spus unui ziarist, printre altele, exact ceea ce nu a suportat acum 8 ani.

Un reporter ProTV a fost agresat de bodyguarzii lui Mihai Stoica,managerul Stelei. IMAGINI NEEDITATE
Un reporter ProTV a fost agresat de bodyguarzii lui Mihai Stoica,managerul Stelei. IMAGINI NEEDITATE

Mihai Stoica recidiveaza. Comportamentul de bataus si scandalagiu al managerului general al Stelei a iesit din nou la suprafata, chiar inaintea meciului de tur preliminar Champions League din deplasarea la Skopje.

Gestul facut in fata unui politist pentru care Mihai Stoica risca sa ramana fara permis
Gestul facut in fata unui politist pentru care Mihai Stoica risca sa ramana fara permis

La sarbatoarea in cerc restrans, organizata pentru fotbalistii Stelei, a participat si cel care a ramas numarul unu la club, Mihai Stoica.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat sunt victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat sunt victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor
Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.