Mitica Dragomir sustine ca e nevinovat in dosarul delapidarii LPF: "Sa vina cei mari procurori ai lumii sa ma judece"

Ultima actualizare: 28-06-2016 00:02

Mitica Dragomir este in stare de soc dupa ce a fost condamnat la sapte ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de delapidarea Ligii Profesoniste de Fotbal.

Si pentru ca sentinta Tribunalului bucuresti nu este definitiva, Dragomir vrea sa fie judecat public pentru ca asa, spune el, isi poate dovedi nevinovatia. Daca esueaza, isi risca nu doar libertatea, ci si averea.

Mitica Dragomir: Este un abuz. Nu am nicio implicare, nu am propus, nu am votat. Cluburile au dat banii

Fostul presedinte al LPF a fost judecat pentru trei acuzatii, dar judecatorul l-a condamnat pentru delapidare cu consecinte deosebit de grave. Mitica Dragomir tuna si fulgera la adresa magistratului si respinge acuzatia ca ar fi fraudat liga pentru ca el si intermediarii afacerii sa traga foloase din drepturile de televiziune.

Mitica Dragomir, fostul presedinte al LPF: Sunt dispus sa vina cei mai mari procurori ai lumii si sa ma judece public cu acte si daca sunt vinovat sau da cineva declaratii  impotriva mea, eu sunt dispus sa suport orice

Fostul presedintel al Ligii a fost obligat sa plateasca, impreuna cu intermediarii afacerii catre LPF. daune de 12 milioane de lei, la care s-ar putea adauga dobanzi si penalitati de intarziere.

Si nu e totul. Mitica Dragomir a fost condamnat la plata unor despagubiri de cateva sute de mii de euro catre fisc, taxe si impozite. Pare insa un maruntis pe langa cele aproape 250 de milioane de euro pe care i le-ar putea plati lui Adrian Mititelu, daca va ramane definitiva condamnarea in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova, in care a primit tot in prima instanta, trei ani de inchisoare cu suspendare si trei luni de munca in folosul comunitatii.

Mitica Dragomir: Nici o echipa nationala nu valoreaza 250 de milioane de euro, nici fotbalul romanesc in ultimii zece ani

Fostul sef al LPF are toate motivele sa aiba emotii. isi risca nu doar libertatea, ci si averea. proprietaile de miloane i-ar putea fi vandute la licitatie in cazul unei condamnari pentru acoperirea tuturor prejudiciilor.

In ambele dosare, deciziile definitive vor fi date de Curtea de Apel Bucuresti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO