Mihail Boldea, prima noapte dupa gratii. Fratele mai mare i-a adus pasta de dinti

Ultima actualizare: 31-10-2012 19:55

Deputatul Mihail Boldea si-a petrecut prima noapte in arestul IPJ Galati si miercuri dimineata, in jurul orei 9.00, a fost dus cu o duba, probabil catre sediul DNA, pentru noi audieri.

Dupa ora 17.00, va fi audiat de procurorii DIICOT in prezenta avocatului sau, care trebuie sa soseasca de la Bucuresti.

Intre timp, fratele sau mai mare, Valentin Boldea, a venit la sediul politiei cu un pachet cu alimente si alte obiecte strict necesare.

Valentin Boldea, care este, de altfel, directorul Directiei de Sanatate Publica Galati, nu a facut declaratii nici despre acuzatiile care le sunt aduse fratelui sau Mihail, dar si tatalui si mezinului familiei, Stefan.

In total, in afara de deputat, alte sapte persoane sunt incarcerate in cazul Boldea sub acuzatiile de inselaciune si constituire a unui grup infractional care a produs un prejudiciu de peste 1 milion de euro.

Ultima arestata preventiv este Aurica Luchiniuc, fost arbitru la Curtea de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie Galati.

Singura persoana care va fi cercetata in libertate este avocata Mihaela Bolboceanu, dar are interdictia de a parasi localitatea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO