Mihai Constantinescu se află în comă indusă. Prognosticul medicilor


Ultimul update: Marti 14 Mai 2019 19:36
Data publicarii: Marti 14 Mai 2019 17:15
Categorie: Stiri actuale

Cântăreţul Mihai Constantinescu se află în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală. Soţia l-a găsit inconştient în casă şi a sunat la 112.

Artistul a intrat în stop cardio respirator, iar medicii au început manevrele de resuscitare. Mihai Constantinescu este internat la secţia de terapie intensivă, iar doctorii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea lui de sănătate.

Cătălin Radu Tanase, corespondent PRO TV: „Mihai Constantinescu a intrat prima dată în stop cardio-respirator, ieri dimineață (n.r. - luni). Se afla în locuința lui, iar soția a fost cea care l-a găsit. A pus mâna pe telefon, a sunat la 112, iar cât de repede s-a putut, un echipaj a ajuns la fața locului. Medicii l-au resuscitat, manevrele au reușit.

Mihai Constanținescu a fost transportat de urgență cu ambulanța la camera de gardă a Spitalului Clinic Floreasca din București, iar de acolo a fost dus la secția de Terapie Intensivă. Noaptea trecută(n.r. - luni), artistul a făcut pentru a doua oară stop cardio-respirator, iar medicii au reușit, tot pentru a doua oară, să îl resusciteze.

Acum, el este în stare de comă indusă, starea sa este gravă, iar prognosticul medicilor este unul rezervat.

La 73 de ani, Mihai Constantinescu este cunoscut ca fiind un pacient cu probleme cardiace. În urmă cu câțiva ani, la Târgu Mureș, a fost operat pe cord deschis, iar atunci, medicii i-au înlocuit două valve. În urmă cu câteva luni, ajunsese cu probleme respiratorii la Spitalul Municipal. Tot cam din acea perioadă, artistul și-a contramandat toate concertele, toate manifestările culturale, tocmai pentru că starea sa de sănătate nu i-o permintea”. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele detalii despre Mihai Constantinescu. Anunţul medicilor de la Floreasca
Starea în care se află Mihai Constantinescu. Artistul a intrat în comă
Mihai Constantinescu, în stare gravă la spital. A suferit un stop cardio-respirator
VIDEO PROTVPLUS.RO