Mihaela Borcea, audiata la DNA. Procurorii vor sa afle daca are vreo implicare intr-un dosar de frauda cu fonduri europene

Ultima actualizare: 07-06-2015 07:01

Fosta sotie a lui Cristi Borcea a fost audiata joi, de procurorii DNA din Timisoara.

Anchetatorii incearca sa afle daca Mihaela Borcea are sau nu vreo implicare intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene.

In urma cu doua saptamani, apropiatul sau, Marian Toader, care este primar intr-o localitate din judetul Arad, a fost retinut. In prezent, el este cercetat in arest la domiciliu.

 In acelasi dosar, impreuna cu primarul Marian Toader, sunt cercetati alti trei oameni de afaceri din Arad. Primarul comunei este suspectat ca a pus gratuit la dispozitia unei firme un teren de 50 de hectare.

Prin aceasta miscare, bugetul localitatii a fost prejudiciat cu 120.000 de euro. In plus, edilul s-a asociat cu oamenii de afaceri si a accesat 3 milioane de euro din fonduri europene, sustinand ca vrea sa transforme terenul intr-o podgorie valoroasa si ca acolo s-au facut lucrari de intretinere si modernizare.

Facturile aduse drept dovada, au fost insa, spun procurorii, false. Anchetatorii care au audiat-o joi pe Mihaela Borcea au vrut sa afle daca aceasta are vreo legatura cu intregul dosar.

Prietenul ei, primarul din Zăbrani, a fost arestat la domiciliu. Si fostul sot al Mihaelei Borcea, Cristi Borcea, are probleme cu legea. Fostul sef de la Dinamo se afla in inchisoare la Poarta Alba, in dosarul transferurilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO