Mesaj teribil al manelistului Tavy Puștiu, mort când făcea LIVE pe Facebook: "Într-o zi, trenul greșit..."

Ultima actualizare: 18-08-2020 11:38
Mesaj teribil al manelistului Tavy Puștiu, mort când făcea LIVE pe Facebook:
youtube.com

Cântărețul de manele Tavy Puștiu ar fi postat un mesaj terifiant pe Facebook, cu o lună înainte de accidentul de tren care i-a curmat viața, în timp ce făcea LIVE pe Facebook, scrie The Sun.

"Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă", a scris Tavy Puștiu pe pagina de Facebook, cu o lună înainte de accident.

Moartea cântărețului de manele Tavy Puștiu, decedat într-un accident de tren produs la Ploiești, în timp ce transmitea LIVE pe Facebook, a ajuns și în tabloidele britanice.

The Sun scrie că manelistul și-a transmis moartea LIVE, imaginile fiind extrem de șocante.

Tavy Puștiu asculta muzică în timp ce se afla alături de soția sa în mașină, tânăra fiind la volan. Femeia se uită stânga - dreapta, înainte de a trece peste calea ferată, însă nu pare să realizeze că vine trenul. Imaginile arată cum expresia bărbatului se schimbă brusc și țipă în momentul în care vede cum trenul va lovi mașina.

Accidentul a avut loc sâmbătă după amiaza, pe strada Gârlei din Ploiești, ambele victime rămânând prinse între fiarele maşinii în urma impactului.

"Accidentul s-a produs pe fondul nerespectării regulilor privind trecerea pe calea ferată", a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Soția manelistului se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO