Sorin Ianceu s-a reintors la locul tragediei din Apuseni. Cum a retrait doctorul clipele care i-au marcat destinul

Ultima actualizare: 27-04-2014 07:17

Unul dintre medicii supravietuitori ai accidentului aviatic din Muntii Apuseni s-a intors dupa trei luni in locul unde s-a nascut a doua oara.

Doctorul Sorin Ianceu a fost invitatul de onoare la ziua de nastere a unuia dintre salvatori, in comuna Horea.  Coplesit de emotii, medicul a retrait clipele care i-au marcat destinul, alaturi de motii care sunt acum fratii si eroii lui.

Cornel Olar, unul dintre cei care i-a salvat pe medici in Apuseni, a implinit 55 de ani.

Revederea a fost plina de emotii atat pentru Cornel Olar, cat si pentru Sorin Ianceu.

Sorin Ianceu a venit in comuna Horea insotit de un prieten. A fost primit de localnici cu bratele deschise, iar primarul i-a daruit un avion de jucarie, care sa-i aminteasca toata viata ce il leaga de Tara Motilor.

La petrecere a venit aproape toata suflarea comunei Horea, iar la loc de cinste, langa invitatul de onoare, au stat toti motii care au ajutat la salvarea ranitilor din accidentul aviatic.

GHEORGHE TRIF, salvator: "Ma bucur foarte tare, am venit cu inima impacata. Apreciez foarte tare ca a venit aici medicul".

Mesele au fost incarcate cu mancaruri traditionale, pregatite special pentru invitati.

Doctorul Ianceu a marturisit ca abia si-a scos ghipsul de la picior si acum invata din nou sa mearga. Insa si-a propus ca, de indata ce isi va recapata puterile, sa urce pe munte pana la locul tragediei, ca sa se roage pentru Adrian Iovan si pentru Aura Ion.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO