Mario, fiul lui Adrian Mutu si al Alexandrei Dinu, a suferit o operatie la inima

Ultima actualizare: 26-06-2013 06:48
Mario Mutu

Mario Mutu, fiul fotbalistului Adrian Mutu din casatoria cu Alexandra Dinu, a suferit o interventie chirurgicala pe cord deschis, dupa ce i s-a descoperit o problema la inima, a declarat mama baietelului de 11 ani pentru publicatia Gente.

"Acum ca totul a trecut, vreau sa vorbesc despre asta. Pentru a lansa un apel parintilor care nu cunosc ce probleme au la inima si care, in tacere, afecteaza sanatatea copiilor nostri. si pentru a lansa o campanie de prevenire. Eu nu mi-am dat seama de nimic. Pediatrul lui, la o vizita de rutina, a simtit un murmur la inima...M-a sfatuit sa-i fac o electrocardiograma, unicul test care permite descoperirea acestei probleme. si cred, si voi lupta pentru asta, ca acest test este obligatoriu pentru toti copiii", a declarat Alexandra Dinu pentru Gente.

Conform Alexandrei Dinu, Mario avea un defect septal, o problema des intalnita la copii, fiind rezolvata de obicei prin microchirurgie, insa, pentru ca nu a fost posibil in acest caz, fiul fotbalistului roman a fost supus unei operatii pe cord deschis.

"I-am explicat lui Mario ca aceasta operatie era necesara pentru a avea o inima de mare sportiv, iar apoi la randul lui sa le spuna altor copii care au aceeasi problema cum sa se vindece. Acum am o misiune: sa promovez o fundatie care sa se ocupe de probleme cardiace la copii, pentru a informa si preveni", a spus Alexandra, care a precizat ca operatia a decurs perfect si ca asteapta sa poata pleca alaturi de Mario intr-o calatorie in Orient.

Presa italiana scrie ca alaturi de Alexandra in timpul interventiei lui Mario au fost Adrian Mutu, dar si Luca Bastianello, noul partener de viata al actritei, de care baietelul este foarte atasat.

Mario Mutu este primul copil al atacantului roman de la Ajaccio. El mai are doua fetitie, Adriana si Maya Vega, din casatoria cu Consuelo Matos.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO