Jaf de Halloween la o agentie de pariuri din Targoviste. Hotii au fugit cu un seif in care erau cateva mii de lei

01-11-2014 18:40


Jaf in noaptea de Halloween, la o casa de pariuri sportive din Targoviste. Indivizi ramasi inca necunoscuti au dat atacul dupa miezul noptii in sediul agentiei si au furat un seif cu cateva mii de lei.

Atacatorii au spart usa tip termopan de la intrarea in cladire si in cateva minute au fugit cu prada. Ce-i drept, a sunat alarma, dar cand au ajuns agentii de paza, nu au mai putut decat sa constate pierderile.

Agentia de pariuri se afla la parterul unui bloc de la marginea orasului Targoviste. Casiera le-a spus anchetatorilor ca a lasat totul in ordine, vineri noapte, si a plecat linistita acasa. Dimineata a primit de la seful ei vestea jafului.

"Nu, chiar nu mi s-a parut nimic. Am pus alarma si am plecat acasa", a spus angajata.

Ciudat e ca vecinii spun ca nu au auzit, vineri noapte, nicio alarma. "Ar fi mai bine sa desfiinteze, e ceva de groaza, vad ca a spart geamu. S-au furat multi bani si in partea cealalta a furat. Saptamana trecuta, tot seiful, si de acolo si de aici", a spus un localnic.

"Cineva a stiut, a fost tot din gasca, altfel nu s-ar putea, de exemplu sa vin eu fara sa cunosc. Nu se poate, cineva a dat in primire", a spus altcineva.

Criminalistii strang atent toate probele de la fata locului. Agentia de pariuri este prevazuta si cu camere de supraveghere, asa ca vor verifica acum, atent, toate imaginile.

Politistii au deschis un dosar penal pentru furt si distrugere. Daca vor fi prinsi si gasiti vinovati, infractorii risca pana la sapte ani de inchisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO