Irina Shayk rupe tăcerea după despărțirea de Bradley Cooper

Ultima actualizare: 15-07-2019 19:03
Bradley Cooper, Irina Shayk, Lady Gaga
Getty

Supermodelul Irina Shayk a decis să vorbească despre despărțirea de actorul Bradley Cooper, într-un interviu pentru HarpersBazaar.com.

Irina Shayk, care s-a despărțit luna trecută după o relație de 5 ani cu actorul american, mărturisește că ea crede în continuare în instituția căsătoriei, în ciuda despărțiirii dureroase, scrie www.girlfriend.com.au.

Mai multe imagini cu fotomodelul rus în galeria foto

“Toți o privesc diferit. Dacă încă cred în căsătorie? Da, bineînțeles. Nu sunt genul de persoană care să fie împotriva căsătoriei”, a declarat fotomodelul.

Fostul model Victoria's Secret îi avertizează însă pe potențialii interesați.

"De fiecare dată când cineva îmi trimite flori, eu mă gândesc: ’Trimite-mi o plantă de roșie mai bine’. Nimeni nu mai trimite scrisori în ziua de azi. Cred cu sinceritate că dacă vrei să inviți pe cineva la cină, nu trebuie să-i trimiți un mesaj pe telefon sau pe contul de Instagram. Mai bine iei telefonul, suni și spui: ‘Hai să mergem la cină.’”, spune fotomodelul.

Irina mărturisește că nu este interesată să-și găsească perechea, după despărțirea de Bradley, cu care are o fetiță de 2 ani, și că perioada petrecută în Rusia a învățat-o că poate fi foarte puternică.

"Femeile sunt cele care știu să facă de toate. Femeile cresc copiii, femeile merg la serviciu, iar când se întorc acasă, pot să gătească, să facă curat și să facă și muncile grele. Nu aveam mulți bărbați prin jur. Trebuia să înveți să bați un cui în perete, cum să atârni perdelele. Știu totul despre cum trebuie să plantezi cartofi sau castraveți, pentru că în Rusia așa supraviețuim iernilor grele", a mai povestit fotomodelul de origine rusă.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO