Ingrid Vlasov, judecata alaturi de tatal ei pentru o delapidare de 10 milioane de euro. Unde s-ar fi dus banii

Ultima actualizare: 12-06-2017 06:54

Creatoarea de moda Ingrid Vlasov a ajuns vineri in sala de judecata. Trebuie sa faca fata unui proces in care este suspectata de coruptie si in care tinta principala a procurorilor DNA este, de fapt, tatal sau.

Ingrid Vlasov este judecata impreuna cu sotul ei si cu tatal, pentru ca impreuna ar fi delapidat 10 milioane de euro de la Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Mihail Vlasov a fost adus de politisti pentru ca este deja condamnat in alte doua dosare de coruptie si executa pedeapsa in penitenciar.

"Recunosc contractele, nu si vinovatia", a raspuns Mihail Vlasov la acuzatia ca a platit cu banii Camerei de Comert si Industrie contracte incheiate si cu firmele familiei sale. In fata instantei, Vlasov a sustinut ca a cheltuit banii pentru ca ii permite legea si a avut acordul colegilor.

Ingrid Vlasov si-a castigat notorietatea pe marile podiumuri ale lumii. Ea este, de altfel, designerul roman cu cele mai multe colectii prezentate la Saptamana Modei la Paris. Creatiile ei au fost purtate de Lady Gaga si Christina Aguilera.

Ingrid Vlasov si sotul ei au spus ca nu vor sa dea declaratii in acest proces de coruptie, asta probabil si pentru ca judecatorul i-a avertizat ca tot ceea ce ar declara ar putea fi folosit si impotriva lor

Alaturi de cei doi, chiar daca nu are nicio calitate in proces, a fost si Vanda, cealalta fiica a lui Vlasov.

Vanda Vlasov este singura din familie care a scapat de dosarele penale. A fost cercetata de doua ori de procurorii anticoruptie, insa in cazul sau anchetele au fost clasate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO