Incursiune in viata de detinut a lui Adrian Nastase. Ce mananca, unde doarme, ce citeste. VIDEO

Ultima actualizare: 31-10-2012 11:10

Soarta lui Adrian Nastase este clara: judecatorii Instantei Supreme au aflat oficial ca fostul premier a renuntat la cererea de intrerupere a pedepsei.

Este de-acum o formalitate ca procedura de eliberare provizorie sa fie oprita, joi, de tribunal, iar politicianul sa ramana la Spitalul Penitenciar Rahova.

El se afla acolo de o saptamana si se apropie momentul in care va fi mutat in celula.

Cat priveste alimentatia, fostul premier nu beneficiaza de regim special, ne anunta responsabilii. Fostul premier primeste mancare gatita la comun de ceilalti detinuti. Meniul zilei de miercuri: iahnie de fasole cu carnati.

Cel mai probabil, Adrian Nastase isi va petrece mare parte a timpului de detentie in biblioteca penitenciarului Rahova. Si are de unde alege carti: literatura romana, literatura universala si chiar publicatii specializate in drept.

Daca se plictiseste de lectura, detinutul Nastase poate participa la unul dintre atelierele de creatie sau, de ce nu, sa intre in trupa penitenciarului.

Cei care vor veni in vizita la Adrian Nastase vor fi primiti intr-o sala de vizite. Avand in vedere ca fostul premier va beneficia de regim semideschis, el va putea lua loc la una dintre mese si va putea vorbi cu vizitatorii sai.

Asta inseamna ca nu va fi despartit de apropiatii sai printr-un geam si un receptor de telefon, ci va putea sa-si imbratiseze sotia si fiii.

El va fi cazat intr-una din cele 268 de celule ale inchisorii. Camerele - dotate cu televizor, baie proprie si doua debarale - sunt cu opt si zece locuri.

Mai exista insa si camere cu doar sase paturi, mobila nou-nouta, termopane, obiecte sanitare noi, faianta. In aceste celule insa, sunt cazati exclusiv fostii consumatori de droguri care au decis sa renunte la stupefiante, ne-a explicat conducerea inchisorii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!