Incinerarea fostului general Victor Atanasie Stanculescu a fost amanata pentru miercuri. Fiica lui nu a venit sa il vada

Ultima actualizare: 24-06-2016 06:41

Trupul fostului general Victor Atanasie Stanculescu a fost depus marti la capela Crematoriului IML din Bucuresti, iar incinerarea urmeaza sa aiba loc miercuri.

Condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul "Revolutiei", Stanculescu a murit in urma cu doua zile, la varsta de 88 de ani, intr-un azil de langa Bucuresti. Recent suferise doua interventii chirurgicale pe cord.

Desi toti apropiatii lui Victor Atanasie Stanculescu stiau ca marti este ultima zi in care isi mai pot lua adio de la el, familia a decis sa lase momentul incinerarii pentru miercuri.

Printre cei care au venit marti cu flori in mana la crematoriu s-a numarat si sotia generalului Mihai Chitac. Cei doi generali au fost incarcerati in aceeasi celula, condamnati la cate 15 ani de inchisoare in dosarul reprimarii sangeroase a revolutiei de la Timisoara. Deasemenea, lor le-au fost retrase gradele militare.

Sotia lui Mihai Chitac a declarat ca Stanculescu era foarte suparat din cauza faptului ca fiica sa, unicul mostenitor, nu a venit sa il vada pe durata detentiei.

Miercuri va avea loc si o slujba inainte de momentul incinerarii.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO