Incident grav la metrou. Un bărbat a scos pistolul în stația Piața Victoriei


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 24 Octombrie 2018 19:40
Categorie: Stiri actuale
sinucidere metrou

Un incident extrem de grav s-a petrecut miercuri seară, în stația de metrou Piața Victoriei. Un bărbat ar fi scos pistolul după o ceartă cu un alt individ.

Potrivit unor surse Metrorex, doi bărbați s-au luat la ceartă în stația de metrou Piața Victoriei, iar unul din ei ar fi scos pistolul. 

Poliția a fost alarmată imediat, însă cei doi bărbați implicați în conflict au fugit și nu au mai fost depistați la locul incidentului.

A fost deschisă o anchetă penală în acest caz. Vor fi analizate imaginile de pe camerele de supraveghere din stație pentru identificarea protagoniștilor incidentului șocant.

Legat de acest incident, Brigada de Poliție Transport Public a făcut următoarele precizări:

În urmă cu aproximativ 40 de minute (ora 19:30 - n.r.), Brigada Poliție Transport Public a fost sezizată de un angajat al metroului că a observat o ceartă între doi bărbați, în zona de ieşire de la metrou Pta Victoriei.

La un moment dat, unul dintre bărbați a scos din geanta pe care o purta asupra sa un obiect ce părea a fi pistol, după care l-a reintrodus în geantă.

Polițiștii, care au fost informați cu privire la cele relatate, s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în vederea stabilirii situației de fapt și pentru identificarea celor doi bărbați.”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO