Incendiu în terminalul plecări din Aeroportul Otopeni. Martorii se plâng de dezorganizare

23-02-2020 07:36


S-a instalat panica duminică dimineaţă în Aeroportul Otopeni după ce într-un restaurant de tip fast food din terminalul Plecări a izbucnit un incendiu, care a fost stins după câteva ore.

Un fum gros a inundat încăperea şi aproximativ 500 de oameni au fost evacuaţi. Între timp, pompierii au intervenit pentru a stinge focul. Potrivit autorităţilor, nu s-au înregistrat victime.

Cauzele incendiului vor fi stabilite în urma unei anchete.


Foto din interiorul restaurantului afectat de incendiu. Mai multe imagini în galeria foto

 

Martorii spun că este vorba despre un incendiu uşor, dar care a inundat zona de fum.

Un bărbat care se afla în aeroport în acel moment susține că nimeni din administrația aeroportului Henri Coandă nu a i-a anunțat nimic, iar toată acțiunea a fost dezorganizată.

„Organizare d-aia fină de Euro 2020 pe Aeroportul Otopeni. Are loc un incendiu ușor, dar toată zona asta de aeroport e plină de fum. Nimeni din administrație nu zice nimic de tipul “bă, duceți-vă în altă zonă a aeroportului”, iar unii oameni stau în fum, cuminți pe scaune.

Toată treaba ține de cel puțin 15 minute. Noi acum stăm într-o zonă unde sunt geamuri deschise.

Un singur tip urla pe hol să coborâm la parter. Momentan suntem câteva sute de oameni într-o sală. A anunțat după jumătate de oră în boxe să ne strângem toți la o poartă. Atât. Nicio informație, nimic”, a relatat Marian Ionescu.

"Nu au anunțat nimic timp de 20 de minute, un singur anunț a fost făcut să mergem către poarta 38 după 20 de minute, dar niciun anunț legat de incendiu în timp ce era fum", a declarat un alt martor, Ștefan Roșioară, pentru Știrile PRO TV.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO