iLikeIT. Uitati de selfie-stick, vara asta se poarta stabilizatoarele de imagine care va ajuta sa filmati ca un profesionist

Ultima actualizare: 22-07-2017 07:09

Vara aceasta nu se mai foloseste selfie-stick-ul. A venit vremea stabilizatoarelor de imagine, care promit filmari spectaculoase, in orice conditii.

La iLikeIT va prezentam mai mute dispozitive care va ajuta sa obtineti imagini bune.

DJI Osmo Mobile, un suport de telefon care stabilizeaza imaginea si atenueaza miscarile bruste ale mainii atunci cand filmam, este prima propunere. Dispozitivul incorporeaza sistemul de stabilizare pe 3 axe marca DJI si o gama larga de functii menite sa va ajute atunci cand filmati cu smartphone-ul. Tehnologia incorporata ActiveTrack (prin aplicatia DJI GO) va "urmari" subiectul filmat.

Va aratam ce stie sa faca si stabilizatorul de imagine GoPro Karma. Suportul va permite sa controlati camera de pe maner, care are baterie care tine peste 100 de minute. Trebuie insa sa stiti ca incarcarea acumulatorului dureaza 5 ore.

Avantajul unui astfel de dispozitiv este rezistenta la mediu, deci poate fi folosit si pe ploaie sau pe zapada si poate fi atasat, cel putin teoretic, la orice.

Optiunea de buget la aceste dispozitive este Feyiu G4 plus, un suport de telefon care va ajuta sa filmati mai bine decat cu mana goala. Device-ul nu este comercializat in Romania, dar poate fi comandat de pe internet.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO