Hoții care au prădat-o pe Mioara Roman, prinși de poliție. Ce au povestit suspecții


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2017 07:34
Categorie: Stiri actuale

Cei trei hoţi care au lăsat-o pe Mioara Roman fără o mie de lei şi mai multe obiecte personale au fost prinşi în judeţul Mureş.

Poliţiştii i-au adus la audieri în Capitală, însă suspecţii nu au recunoscut nimic. Indivizii spun anchetatorii i-au bătut, sâmbătă, Mioarei Roman, la uşa sub pretextul că sunt angajaţi ai RAPPS şi trebuie să repare un burlan.

Apoi, ar fi intrat în casă şi au început să caute printre lucruri. Ar fi luat obiecte din argint, un parfum dar şi adidaşii Mioarei Roman.

Suspect: Am căutat de lucru şi ne-am înţeles să facem reparaţii. 50 de lei reparaţia. Şi am întrebat-o pe doamna dacă este de acord să înlocuim jgheaburile şi a fost de acord.
Reporter: Şi atunci de ce aţi fugit?
Suspect: Nu am fugit.

Cei trei indivizi, căutaţi de sâmbătă de poliţie, au fost găsiţi în judeţul Mureş luni după-amiază. Luni seară însă au fost aduşi la audieri la Secţia 1 de poliţie din Bucureşti.

Suspect: "Am lucrat şi ne-a dat un parfum cadou, că au cerut băieţii pentru copii şi adidaşii. Nu am luat"

Nu aşa sună şi varianta pe care Mioara Roman le-a povestit-o poliţiştilor: cei trei indivizi au intrat în curtea locuinţei din Sectorul 1 şi s-au recomandat că fiind angajaţi RAPPS. Contra unei sume modice, bărbaţii s-au oferit să îi repare burlanele de pe casă.

Oana Roman: ”Ea a crezut că sunt din partea proprietarilor şi ei au spus ne daţi şi nouă 50 de lei. I-au schimbat o bucăţică dintr-un jgheab şi i-au spus gata am terminat, te costă 6000 de euro. Și mama a spus eu nu am banii ăştia. Bine dă-ne câţi bani ai la tine"

Ca să scape de hoţi Mioara Roman le-a dat 1000 de lei, toţi banii pe care îi avea în casă. Însă cei trei nu s-au mulţumit cu atât.

Oana Roman: "S-au aşezat la masă, şi-au pus de băut, au mâncat, i-au furat adidaşii, i-au luat banii şi câteva obiecte de argint"

La scurt timp, după ce indivizii au fugit, Mioara Roman a fost vizitată de ginerele ei, care a chemat poliţia.

Mioara Roman a mai fost jefuită şi la începutul acestui an, când i s-au furat bijuteriile. Hoţul a fost prins de anchetatori, însă podoabele nu au mai fost recuperate.

Filmul jafului din casa Mioarei Roman. Cu câți bani au plecat hoții
Moarte suspectă a unui om de afaceri român la Viena. Cum a fost găsit Costică Porime
VIDEO PROTVPLUS.RO