Gigi Becali ramane cu marca Steaua. Decizia nu este definitiva

17-04-2012 15:31

Gigi Becali

Tribunalul Buucresti a decis ca Gigi Becali poate folosi pentru echipa sa de fotbal numele "Steaua", brandul fiind revendicat si de Clubul Sportriv al Armatei.

Decizia instantei poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

In mai 2011, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a cerut judecatorilor Tribunalului Bucuresti anularea marcii Steaua, aflata din anul 2003 in proprietatea societatii Fotbal Club Steaua Bucuresti SA, afirmand, totodata, ca FC Steaua are datorii de 250.000 de euro, reprezentand chiria neachitata din ultima perioada.

Totusi, CSA Steaua si-a exprimat disponibilitatea de a ceda arena si terenurile de antrenament gruparii patronate de Gigi Becali, cu conditia sa fie achitate toate datoriile, de aproximativ 250.000 de euro.

Judecarea cererii Clubului Sportiv al Armatei, care nu este de acord ca sigla simbol a clubului sa fie cesionata unei grupari private, a inceput în septembrie 2011, la Tribunalul Bucuresti, procesul fiind incheiat în 10 aprilie 2012.

Becali anunta, anul trecut, ca Steaua va reveni pe Complexul Sportiv din Bulevardul Ghencea doar daca ii va fi cedat stadionul pentru o perioada lunga de timp, in schimbul unei sume modice, iar el sa investeasca in modernizarea acestuia.

In februarie, finantatorul FC Steaua s-a razgandit in privinta revenirii echipei în Ghencea, declarand ca gruparea bucuresteana poate sa evolueze in continuare pe Arena Nationala si ca nu este "prost" sa investeasca în Stadionul Steaua.

Gigi Becali se afla in conflict cu MApN pentru stadionul din Bulevardul Ghencea. Finantatorul stelist s-a plans de chiria foarte ridicata pe care trebuia sa o plateasca pentru ca echipa sa evolueze pe Stadionul Steaua si a renuntat sa mai foloseasca terenurile din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea.

Lotul echipei Steaua s-a antrenat la Centrul National de Fotbal Mogosoaia sau la Complexul Sportiv Buftea, unele meciuri de pe teren propriu fiind jucate si la Constanta sau Ploiesti.
 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO