Avocatii lui Serban Huidu au o noua strategie pentru a obtine o pedeapsa mai mica

17-04-2012 12:32

Desi expertiza criminalistica stabileste ca masina condusa de Huidu a ajuns pe contrasens, fara urme de derapaj, avocatul lui vrea sa demonstreze contrariul, incercand probabil sa-i obtina o pedeapsa mai mica.

Expertiza criminalistica a accidentului provocat de Huidu stabileste clar ca "nu rezulta urme de derapaj" la locul accidentului. Altfel spus, masina condusa de Serban a ajuns pe contrasens din vina soferului care fie a vrut sa depaseasca, fie n-a fost atent si a pierdut controlul directiei.

Desi isi asuma vina pentru intreaga tragedie, Huidu tine sa demonstreze totusi ca la baza accidentului a stat un derapaj al masinii sale.

Incearca sa demonsteze asta prin calcule tehnice realizate de un expert criminalist angajat de el. De cealalat parte, avocatii familiilor celor trei victime care si-au pierdut viata in accident considera ca o astfel de demonstratie nu este credibila, dar ramane de vazut ce vor spune anchetatorii care ar putea cere o contra expertiza.

Serban Huidu este acuzat de ucidere din culpa in forma agravata dupa ce in octombrie anul trecut a ucis cu masina trei persoane care circulau regulamentar.


VIDEO PROTVPLUS.RO