Un mesaj dintr-o biserica romaneasca starneste furia comunitatilor de pe Facebook. Iata imaginea

17-04-2012 10:04

Avertisment Biserica Facebook

De cand da Biserica amenzi? Este intrebarea tuturor credinciosilor, dupa ce aceasta poza a inceput sa circule pe conturile de Facebook din Romania.

Acest avertisment a fost afisat de Episcopia Sloboziei si Calarasilor. Potrivit afisului, daca enoriasii folosesc in biserica alte lumanari decat cele comercializate in pangar, vor fi amendati cu "5.000 de lei noi".

Iata textul: "Conform prevederilor permanentei Sfintei Episcopii a Sloboziei si Calarasilor folosirea in Sfanta Biserica a altor lumanari decat cele comercializate la Pangar este INTERZISA!. Si pedepsita cu amenda de 5.000 lei noi."

La fel ca toate fotografiile care circula pe internet, si aceasta ar putea fi o farsa, o gluma nereusita, sau un atac la adresa cuiva. Insa daca ea este reala si exista in Romania o episcopie care impune un anumit tip de lumanari sub amenintarea unor amenzi incredibile, atunci probabil ca institutia numita Biserica Ortodoxa Romana va explica incidentul.

Daca ai informatii suplimentare despre acest avertisment sau daca l-ai vazut afisat, lasa-ne mesajul tau la rubrica "Comentarii" de mai jos!

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO