Fetita de 5 ani din Dambovita, cazuta intr-un put, a fost scoasa teafara de catre pompieri dupa aproape o ora

Ultima actualizare: 16-05-2017 07:09

S-au derulat secvente dramatice la Racari, in Dambovita. O fetita de nici 6 ani a cazut in putul ingust din curtea casei si a stat atarnata de o galeata cu picioarele in apa.

Desi pompierii au sapat in jurul fantanii si au incercat sa o elibereze, pana la urma un adolescent a riscat si a intrat dupa ea. Cazul este similar cu cel petrecut la sfarsitul lunii trecute in Teleorman, cand victima a fost un copilas nevinovat  de un an si 8 luni. 

Zece pompieri, localnici si politisti s-au straduit din rasputeri sa o salveze pe fetita de 5 ani si 8 luni. Operatiunea a fost insa extrem de complicata. Cea mica se afla la peste 2 metri adancime in interiorul putului ingust.

Ca sa ajunga la ea militarii au sapat intial cu lopetile in jurul fantanii si au dat la o parte o bucata din cismea. Fetita s-a speriat ingrozitor si a plans incontinuu. Pentru echipele de interventie era semnul ca este inca in viata. Incet, incet a reusit sa le spuna pompierilor ca se tine strans cu mainile de o galeata, dar ca are picioarele in apa si nu mai rezista mult.

In acel moment, militarii au decis sa foloseasca un excavator pentru a extrage si alte bucati din put. Au coborat si un adolescent in put, pe care l-au tinut de picioare.

Fetita a fost scoasa la suprafata de un pompier dupa aproape o ora si a fost dusa imediat la ambulanta. Ulterior, a fost preluata de un elicopter SMURD si adusa la un spital din Bucuresti.

Fetita era acasa impreuna cu mama ei. Femeia si-a dat seama ca ceva este in neregula cand au auzit tipete si nu a mai vazut-o in curte pe copila. Cazul a fost preluat acum de politisti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO