Donald Trump Jr. s-a amestecat printre turistii de la Peles. Cum a decurs vizita neanuntata a fiului presedintelui SUA

Ultima actualizare: 22-05-2017 07:19

Aflat de trei zile in Romania, Donald Trump Jr., fiul cel mare al presedintelui american, a vizitat vineri dimineata castelul Peles din Sinaia.

A profitat ca pe domeniul regal se aflau sute de turisti si s-a amestecat printre ei. Doar cativa oameni l-au recunoscut, pentru ca ii vazusera fotografiile cu o seara inainte la televizor.

Martorii care sunt convinsi ca barbatul pe care l-au zarit este Donald Trump Jr.,spun ca s-a purtat ca un turist oarecare. A vizitat parterul castelului, unde se afla sala de arme si biblioteca, apoi s-a plimbat pe la etajul 1, pentru a admira dormitorul regal si camerele de oaspeti.

Cum in castel se aflau multi turisti straini, chiar si americani, iar ghidul vorbea in engleza, a putut asculta linistit si explicatiile privind istoria cladirii. Nici macar angajatii castelului nu au fost anuntati ca un vizitator important le va trece prin fata, asa ca Donald Trump junior nu a fost intampinat de cineva, in mod special.

Un muzicant ambulant care petrece mult timp pe domeniul Peles a marturisit ca o persoana necunoscuta i-a oferit o cafea, pentru a-l indeparta din fata castelului.

Fiul presedintelui american a disparut apoi neobservat, asa cum a sosit. Se pare ca el nu a mai fost la Sapanta, in Maramures, tocmai pentru ca era asteptat acolo. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO