Disparitie misterioasa in judetul Dolj unde un barbat de 72 de ani este de negasit de patru zile. Ultima data a vorbit cu fiul sau caruia i-a spus ca a ramas impotmolit cu masina si nu stie unde se afla.

Autoturismul a fost gasit apoi pe un camp cu usile inchise si cu o suma mare de bani inauntru. Mai multi politisti, agenti de paza si voluntari il cauta pe barbat.

“Aici a fost gasita, se vede unde erau rotile din fata, a incercat sa iasa de aici cu blana asta pe care probabil o avea in masina si cu crengile astea cu nailonul dar nu a reusit si a lasat lucrurile si a plecat pe jos. A spus la telefon ca este impotmolit si ca nu stie daca il gaseste cineva aici fara sa spuna unde este.” a explicat fiul omului.

Barbatul de 72 de ani a plecat joi de acasa sa rezolve niste probleme personale. Pe la pranz a vorbit cu fiul sau. I-a spus ca se intoarce spre casa, dar a ramas impotmolit cu masina si nu mai stie unde se afla. Apoi telefonul lui a ramas inchis.

“Tatal meu venea de la Bulzesti si mergea spre Sadova, se pare ca a ajuns in Craiova, a incercat sa intre pe str.Bariera Valcii unde probabil s-a dezorientat si a iesit spre Ghercesti. Nu intelegem de ce de pe drunul asfaltat a intrat pe drumul acesta pietruit. A fost gasita masina dupa doua zile, deci el a inchis-o si a plecat pe jos. In masina s-au gasit actele, toate lucrurile, bani pe care ii avea. Avea o suma mare de bani, nu am stiut nici noi ca avea atatia bani la el. Echivalent euro si lei, un miliard patru sute.” a spus Alin Marin, fiul barbatului disparut.

“A mers la primarie la Bulzesti, a platit darile si a luat-o catre Craiova. L-a vazut o camera care era la un magazin ca a luat-o catre Craiova. L-a mai vazut la Motoci o alta camera ca a mers catre Craiova. Nu pot sa imi dau seama, numai cumva sa isi fi pierdut memoria.” a declarat o ruda a omului.

Peste 20 de salvatori au reluat si astazi cautarile in zona unde a fost gasit autoturismul, la o distanta de aproape 4 kilometri de drumul judetean. Nu au insa pana acum niciun indiciu.

“Politistii au demarat o ancheta si au inceput cautarile, la care au participat si jamndarmi, voluntari si familie. Politistii vor continua cautarile si zilele urmatoare, acestea urmand a fi extinse in zona mai multor localitati.” a declarat Amelia Barbu, purtator de cuvant IPJ Dolj.

Cine l-a vazut pe barbat ori are informatii despre locul unde se afla, este rugat sa sune la politie.