Descoperire rușinoasă în Argeș. Un consilier județean, acuzat că a furat apă

Dată publicare: 10-04-2019 07:53
Dată actualizare: 10-04-2019 09:56


Întâmplare rușinoasă pentru un consilier județean din Argeș. În urma unui control, reprezentanți societății de furnizare a apei au descoperit un branșament ilegal amplasat chiar înainte de contor.

Pus în fața faptului, consilierul a negat, dar va fi anchetat și de polițiști, fiind acuzat de furt de apă.

Branşamentul clandestin a fost descoperit la sfârşitul săptămânii trecute. Atunci, angajaţii societăţii care asigură apa potabilă şi canalizarea în localitate, i-au făcut consilierului o vizită, pentru a-i schimba contorul. Doar că au avut parte de o surpriză.

Mihai Marinescu, dir. Şoc. Apa Canal 2000: Deci pe branşamentul care mergea spre casă, a fost identificată o legătură clandestină, înainte de contor. Care ducea în altă parte, în curte.

Reporter: Unde ducea apa asta?

Mihai Marinescu: Din relatările colegilor mergea către nişte aspersoare din curte. Era funcţională, s-au făcut probe şi s-a constatat că este o lucrare funcţională.

Cum se apără consilierul județean

Luat la întrebări, politicianul a negat acuzaţiile. Mai mult, a precizat că ţeava este veche şi că nu o folosea, deşi soţia îl contrazice, spun reprezentanţii societăţii.

Gabriel Vasilescu, consilier judeţean: Nu m-am branşat ilegal la apă.
Reporter: Dar soţia dumneavoastră a recunoscut.
Gabriel Vasilescu: N-a recunoscut soţia nimic. E ţeava legată de dinainte să vină apa - canal în Topoloveni şi ei n-au scos-o când au branşat.

Societatea i-a calculat consilierului o sumă de plată de 2000 de lei drept prejudiciu pentru apa consumată în ultimele 6 luni, deşi paguba ar fi mult mai mare. Numai că politicianul a contestat măsura şi spune că la mijloc ar fi vorba de un joc politic murdar, mai ales că a candidat la primăria oraşului Mioveni.

Acum, pe fir va intra şi poliţia, pentru că politicianul este acuzat de furt de apă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO