Decizia luată de femeia care și-a dat intenționat cu lipici în cap, după ce un medic a tratat-o gratuit

Ultima actualizare: 16-02-2021 20:59
Tessica Brown - 9
Profimedia

Femeia din SUA care a ajuns la spital după ce și-a aplicat lipici pe păr a anunțat că va dona 20.000 de dolari către o organizație de caritate ce aparține medicului care a ajutat-o fără să îi ceară niciun ban, relatează New York Post.

Tessica Brown a banii din donații, după ce și-a spus povestea pe platforma de strângere de fonduri online GoFundMe. Nu mai puțin de 24.000 de dolari a primit ea de la 1.400 de oameni impresionați de drama pe care a trăit-o.

Din această sumă, mare parte o va dona la rândul ei organizației de caritate a medicului Michael Obeng, cel care i-a rezolvat problema fără să îi ceară niciun ban, ca și alte persoane cu probleme să poată să beneficieze de tratamente gratuite.

Ea va mai păstra 4.000 de dolari ca să achite costul unei vizite la spital, precum și un zbor spre California.

Femeia de 40 de ani spune că nu are nevoie de acești bani, deoarece a făcut „o mică avere” din comercializarea unor articole de îmbrăcăminte imprimate cu imagini și mesaje legate de experiența ei.

Tessica Brown le-a spus prietenilor ei virtuali că a vrut să-și fixeze părul, după ce l-a împletit, și a folosit lipici Gorilla Glue când a realizat că i s-a terminat spray-ul fixativ.

„Părul meu este așa de aproximativ o lună. Nu pentru că așa mi-am dorit. Când îmi aranjez părul îmi place să-l dau cu puțin spray fixativ, știți doar, să îl țină la locul lui. Ei bine, nu am mai avut spray fixativ, așa că am folosit altceva”, a spus Tessica Brown, arătând către cameră o cutie de adeziv spray Gorilla Glue.

„Proastă, proastă idee! Părul meu nu se mișcă. Mi-am spălat părul de 15 ori și nu se mișcă”, spunea ea.

Tessica a mers și la spital și a încercat cu acetonă sau diverse soluții să-și scoată lipiciul din păr, fără succes însă. Un medic estetician din Los Angeles s-a oferit să o ajute gratuit după ce povestea ei a ajuns virală. Tânăra a fost anesteziată pentru procedura care a durat aproximativ 4 ore și la finalul căreia a putut să răsufle ușurată. Nu mai are însă părul lung, pentru că i-a fost tăiată coada.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO