De ce a intrat Nelu Tătaru în politică: „A venit politica peste sala de operaţie”

Dată publicare: 05-07-2020 11:38
Dată actualizare: 05-07-2020 11:40


Nelu Tătaru

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că a decis să părăsească sala de operaţii şi să intre în politică, după ce politica „a venit peste sala de operaţie”, îngrădindu-i anumite activităţi.

„Răspunsul este foarte clar. A venit politica peste sala de operaţie, a venit PSD-ul peste sala mea de operaţie, îngrădindu-mi anumite activităţi pe care le făceam. Erau destule presiuni politice”, a declarat Nelu Tătaru la Digi24, conform News.ro.

El a explicat că, prin achiziţii proprii, şi-a luat la început un endoscop, având competenţe pentru endoscopie.

„Nu se accepta, şi nu accepta managerul spitalului să-l dau în comodat ca să-l putem folosi toţi medicii din spital. Am fost nevoit să-mi cumpăr singur un laparoscop. Nu l-au acceptat nici pe acela în spital”, a relatat ministrul.

El a precizat că a decis să intre în politică „în condiţiile în care politica îţi asigura oarecum o expunere, dar nu în mod negativ, ca presiune”.

„Erau două fronturi. Un front al managementului şi cel al primăriei locale, acelaşi partid şi, coincidenţă sau nu, erau frate şi soră... La conducerea spitalului - sora, la conducerea primăriei - fratele”, a declarat ministrul amintind problemele cu care se confrunta.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO