Doctorita psihiatru, macelarita la Brasov. Legistii, socati: 40 de lovituri

Ultima actualizare: 20-10-2012 21:06

Crima s-a petrecut la Brasov, iar pana acum autoritatile nu au vreun suspect. Victima a fost batuta groaznic inainte sa fie omorata. Din primele cercetari rezulta ca din casa nu lipseste nimic. Se pare ca faptasul a fost primit de bunavoie in vila.

Barbatul femeii ucise si fiica lor sunt pieriti de durere. Desi el a fost procuror criminalist si a participat la anchetarea multor nenorociri, moartea nevestei este dincolo de puterea lui de intelegere.

Criminalistii sunt de parere ca femeia a incercat disperata sa se apere, pentru ca are bratele pline de lovituri si intepaturi. Desi era medic psihiatru, Violeta Teodorescu a lucrat cativa ani pentru o companie farmaceutica internationala. Sefii ei povestesc ca era unul dintre cei mai buni angajati si se declara socati de cele intamplate. Acasa ducea o viata linistita.

Anchetatorii au luat probe toata ziua. Au in minte foarte multe piste. Daca ucigasul doctoritei este un pacient de pe vremuri sau poate un infractor care a vrut sa se razbune pe sotul ei, fost procuror? Sau poate este un obisnuit al casei!

Curios este ca nimeni pare sa nu fi vazut nimic, chit ca tragedia s-a produs pe lumina. Vila acestei familii se afla pe o strada circulata, in apropierea unei statii de autobuz. Anchetatorii nu exclud nici posibilitatea sa fie vorba de mai multi autori care sa fi actionat concomitent.

Dupa ce  s-a lasat de meseria de procuror, sotul ei are o firma de consultanta in management si afaceri. Cei doi au o fata de 20 de ani, studenta la Arhitectura in Bucuresti.

Citeste și...
Parteneri