Crima identica cu cea din Satu Mare inregistrata la Budapesta. Recompensa de 2 mil. euro pentru prinderea autorului

16-11-2014 12:53


Ancheta se complica in cazul actritei de 41 de ani, din Satu Mare. O crima identica a avut loc pe 25 septembrie, la Budapesta, si nu este exclus sa fie vorba de acelasi faptas.

Atunci, o femeie de 36 de ani a fost gasita dezbracata de la brau in jos, pe malul Dunarii, iar ulterior s-a stabilit ca fusese strangulata si violata. Criminalistii maghiari au indicii ca atacatorul ar fi roman si colaboreaza in ancheta cu autoritatile din tara noastra.

Anchetatorii din Ungaria au stabilit ca femeia de 36 de ani a fost surpinsa de agresor in timp ce alerga seara tarziu, pe malul apei. Toate indiciile stranse pana acum sunt aproape identice cu cazul actritei de 41 de ani, care a fost ucisa duminica trecuta, pe malul Somesului, in Satu Mare.

Anchetatorii maghiari au oferit o recompensa de 23.000 de euro pentru orice indiciu care i-ar putea duce la faptas. Ei banuiesc ca acesta ar fi cetatean roman. Urmeaza ca probele ADN de la locul ambelor tragedii sa fie comparate.

Intre timp, la Satu Mare, politistii se confrunta cu un val de telefoane, prin care cetatenii sustin ca l-ar fi vazut pe suspect in diferite zone ale orasului. Deocamdata, insa, toate au fost alarme false.

VIDEO PROTVPLUS.RO