Colegii de la teatru, rudele si prietenii lui Serban Ionescu l-au privegheat pe actor joi seara

Dată publicare: 23-11-2012 10:07
Dată actualizare: 26-11-2012 06:54


Joi seara, colegii si rudele lui Serban Ionescu l-au plans si l-au privegheat pana tarziu la Biserica Batistei, unde a fost depus trupul actorului. Alaturi i-au fost si fiul, dar si sotia, Magda Catone, care a plecat ultima de la biserica.

Timpul s-a scurs parca prea repede pentru cei care au plans la capataiul lui Serban Ionescu. A fost seara rezervata familiei, rudelor, prietenilor si colegilor de la teatru. De aceea, poarta bisericii a fost mereu incuiata, iar inauntru au avut acces doar apropiatii.

Au venit sa-l privegheze multi colegi de scena.

"Serban care era... Rareori se spune despre noi ca suntem o institutie, Serban chiar era o institutie... cu sufletul lui, cu talentul lui, cu simplitatea lui, cu inteligenta lui, cu ochii care lacrimau atunci cand radea, cu banatatea lui, Serban era chiar teatrul, chiar miracolul", a marturisit Marian Ralea.

Publicul isi va putea lua ramas bun de la Serban Ionescu incepand de vineri dimineata la Biserica Batistei, iar dupa ora 15 la Teatrul National, unde urmeaza sa fie despus sicriul. Actorul va fi inmormantat maine la Cimitirul Belu, alaturi de alti mari artisti care ne-au parasit.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO