Cinci persoane trimise în judecată după bătaia sângeroasă din Mamaia

Ultima actualizare: 16-10-2019 18:40

Cinci persoane care au terorizat nordul staţiunii Mamaia, în urma unui scandal în care au fost folosite şi arme, au fost trimise în judecată de procurorii din Constanța.

Trei dintre bătăuşi sunt şi acum arestaţi preventiv, ceilalţi doi - sub control judiciar.

Scandalul s-a petrecut la mijlocul lunii august, în zona cluburilor din staţiunea Mamaia şi a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă

În imagini se observă cum mai mulţi indivizi se iau la bătaie, apoi unul dintre ei îşi călca prietenul cu maşina. Şi de parcă nu ar fi fost de ajuns, bătăuşii au tras şi mai multe focuri cu pistoale cu aer comprimat.

Procurorii au anunţat miercuri că cinci dintre participanţii la scandal au fost trimişi în judecată, trei în stare de arest şi doi sub control judiciar.

Anchetatorii susţin că încăierarea generală a pornit de la o tânără. Fata ar fi fost iubita unuia dintre tinerii implicaţi în răfuială, dar toată noaptea şi-ar fi petrecut-o cu cei din banda rivală.

Procurorii scot în evidenţă faptul că cei implicaţi în scandal au intrat într-un club înarmaţi cu cuţite, pe care le-au folosit şi în timpul încăierării.

Cei cinci vor fi judecaţi pentru infracţiunile de uz ilegal de armă, lipsire de libertate şi tâlhărie calificată.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO