Cea mai scumpa petrecere de Revelion ajunge si la 1000 de euro de persoana. Ce surprize au pregatit cluburile pentru Anul Nou

28-12-2015 19:20


Sfarsitul de an se apropie in mare viteza, iar daca aveati in plan sa il petreceti in club, e bine sa stiti ca nu sunteti singurii.

Cele mai multe dintre localuri sunt deja rezervate in proportie de 80%. Biletele de intrare incep de 300 de lei, insa pot ajunge si la 1000 de euro de persoana. Managerii promit petreceri tematice, bautura si mancare la liber.

Desi multe localuri au fost inchise pentru ca functionau in cladiri cu risc seismic, centrul vechi ramane in continuare cea mai cautata zona de distractie din Bucuresti.

Preturile difera in functie de bar si de meniu. In medie, cei interesati vor da pentru noaptea de revelion in jur de 400 de lei. Organizatorii au pregatit petreceri tematice

Bebi Oprea. Patron: "Tema interbelica prinde, credem ca se potriveste. Rochii fringe la fete, baietii la costum, papioane, pantofii aceia negru cu alb, mai de mafioti. Suntem cam 80%.Mai avem doua grupuri maxim pe care putem sa le luam

Cristina Marzea, asistent manager: "Suntem ocupati in proportie de 70% pana acum, insa speram ca pana pe 31 sa se umple totul. Vom avea open bar, open food inclus in pret, vor primi participantii si tort festiv"

In centrul istoric vor ajunge, probabil si turistii aflati la noi de sarbatori. Special pentru ei, managerii de restaurante au pastrat cateva locuri libere.

Turist: Este extraordinar. prima mea zi aici a fost plictisitoare, pentru ca era totul inchis de Craciun , apoi m-am intrebat de ce sunt aici, apoi a explodat, asa ca a fost super

Turist: Planuiam la munte, dar sunt toate ocupate. Acum cred ca o sa mergem in club

Ceva mai costisitoare va fi petrecerea de revelion in acest club din Regie, unde ca sa stai la masa trebuie sa dai intre 300 si 1000 de euro. Pentru vip-uri, organizatorii au pregatit inclusiv intrari separate.

Catalin Visanescu, pr-ul clubului: "Set-up-ul la masa se va face in functie de client, ce doreste sa bea. Avem bauturi premium si contine sampanie, wiskey, vodca. Clubul s-a ocupat cam 70%,  avem undeva la 1000 de persoane"

Cei care vor sa se distreze aici trebuie sa achite si 150 de lei intrarea in club.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO