Bona copilului Elodiei s-a intors in sfarsit in tara. Ce a spus la prima ei aparitie in proces

Ultima actualizare: 19-12-2013 07:10

Audiere in premiera in procesul in care fostul politist Cristian Cioaca este acuzat ca si-a ucis sotia, pe avocata Elodia Ghinescu. Citata de mai multe ori, bona copilului celor doi soti s-a infatisat pentru prima oara in fata magistratilor.

Pana acum, femeia a fost plecata din tara, iar zilele acestea a revenit, ca sa-si vada rudele inainte de sarbatori. Pentru a o audia, judecatorii din Arges au devansat data la care trebuia sa aiba loc procesul.

Bona copilului a descris viata de cuplu a celor doi. A spus ca pareau familia perfecta, pana intr-o zi cand l-a auzit pe Cristian Cioaca reprosandu-i sotiei ca nu prea sta pe acasa. La vremea aceea, el lucra de 8 luni in schimbul trei, adica de noapte si n-o prea intalnea pe Elodia.

De altfel si prietenele avocatei au sustinut la proces ca ea evita sa mearga acasa pana ce sotul nu pleca la serviciu. Bona le-a spus judecatorilor ca, la momentul disparitiei Elodiei, a observat ca din dormitor, de pe noptiera, lipseau niste parfumuri.

N-a observat atunci ca din casa disparusera si cateva lucruri ale copilului, pe care, mai tarziu, le-a revazut culese din rapa in care au fost aruncate si alte obiecte apartinand cuplului Cioaca - Ghinescu. Femeia a mai remarcat disparitia unui cutit de bucatarie, care nu a mai fost gasit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO