Becali, după ce a fost acuzat de DNA: ”Băi, suntem în post, da? Voi credeți că dracii stau?”


Ultimul update: Marti 19 Noiembrie 2019 16:01
Data publicarii: Marti 19 Noiembrie 2019 15:51
Categorie: Stiri actuale

Gigi Becali le-a spus jurnaliștilor, marți, după ce a ieșit de la DNA, că nu a comis nicio infracțiune împreună cu nepotul său, Vasile Geambazi, așa cum i-a acuzat procurorii anticorupție.

 

Mai mult, latifundiarul a spus că se bucură că este ”prigonit” de procurorii DNA, pentru că asta înseamnă că este ”demn de Hristos”.

Băi, suntem în post, da? Voi credeți că dracii stau? Ei nu le convine când văd biserică, rugăciune. Aia nu le convine! Și atunci ce fac? Acționează. Cum să acționeze? Fericiți când vă vor ocărî și vă vor prigoni pe voi. Păi, da, prigoană. Asta nu-i prigoană? Prigoana unde poate să fie? Decât la familiile creștine. Și unde? Unde-i rugăciunea, unde-i biserica, acolo-i prigoana. Dar eu mă bucur, că dacă n-ar veni prigoana înseamnă că nu sunt demn de Hristos.” - a spus Gigi Becali.

Gigi Becali este învinuit de spălare de bani pentru o tranzacţie cu un teren de acum 13 ani. Alături de latifundiarul din Pipera este suspectat şi nepotul acestuia, Vasile Geambazi. Cei doi resping acuzaţiile şi invocă în apărare decizii definitive ale instanţelor de judecată. 

”Eu sunt acuzat că am primit bani de la Vasi Geambazi și că banii de la Vasi la mine, și de la mine la Vasi. Atât! Altceva nimic, nicio infracțiune, nimic.” - a mai spus Becali.

El fost pus oficial sub învinuire pentru acuzaţia de spălare de bani, o informaţie pe care a făcut-o publică însuşi latifundiarul din Pipera.

 

 

 

 

Gigi Becali și nepotul său, Vasile Geambazi, urmăriți penal de DNA. Acuzațiile procurorilor
Gigi Becali: ”Păi ce să votez, femeie? Am luat-o razna cu toţii? Mergem pe mirişte?”
Imagini de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cum a arătat rochia de mireasă
VIDEO PROTVPLUS.RO