(P) Care sunt criteriile după care trebuie ales un salon de nuntă?


Ultimul update: Marti 19 Noiembrie 2019 14:19
Data publicarii: Marti 19 Noiembrie 2019 14:15
Categorie: Stiri actuale
Care sunt criteriile după care trebuie ales un salon de nuntă?

Ceasul ticăie, iar timpul se scurge repede până la cel mai mare eveniment din viața voastră. V-ați cumpărat verighetele? Ați găsit perechea potrivită de nași? Ați rezervat salonul de nuntă?

Cununia este un eveniment pe cât de vesel pe atât de solicitant și de aceea în focul pregătirilor știm cât de importantă este o sugestie prietenoasă. De aceea, dorind să vă sărim în ajutor, am creat următoarea listă cu cele mai importante criterii pe care trebuie să le aveți în vedere în alegerea salonului de nuntă perfect pentru ca petrecerea să fie una de neuitat.

Ce trebuie să luați în considerație când alegeți salonul de nuntă pentru a avea parte de satisfacție garantată?

 

Posibilitatea de a personaliza meniurile

 

Majoritatea invitaților voștri iubesc peștele? 90% din lista celor care vor veni este compusă din persoane vegetariene? Nu vă faceți griji! Există o mulțime de saloane nuntă care permit personalizarea meniurilor și tot ce trebuie să faceți este să specificați de la început ceea ce vă doriți. De asemenea, întrebați de posibilitatea de a degusta meniul înainte de eveniment pentru a vă asigura că toată mâncarea se ridică la standardele voastre de gust și de calitate și astfel mai mult ca sigur veți avea parte de o nuntă ca în povești.

Distanța pe care trebuie să o parcurgă invitații

În alegerea locului ideal de desfășurare a evenimentului țineți cont și de preferințele invitaților. Oricât de aproape vă simțiți sufletește de un anume oraș, dacă voi și prietenii locuiți departe de acesta, s-ar putea să nu primiți prea multe răspunsuri pozitive la invitații din cauza distanței. De aceea, chiar dacă este ziua voastră specială, atâta timp cât doriți cu orice preț să o împărtășiți cu cei dragi, luați în calcul și situația lor.

 

Latura estetică a locației

 

Nu trebuie să mergeți prea departe pentru a găsi locuri de petrecere absolut superbe. O sală de evenimente Buftea ar putea fi ideală pentru nunta dumneavoastră, iar atât decorul din interior, cât și cadrul natural din jurul locației se vor transforma în fundalul perfect pentru fotografiile din albumul de nuntă. De asemenea, interesați-vă de posibilitatea amenajării unui photo corner unde atât voi cât și alți invitați să imortalizați scene pe care vreți să vi le amintiți întreaga viață.

 

Posibilitatea de a colabora cu un coordonator de evenimente

 

Inițial s-ar putea să nu vi se pară foarte important, dar pe parcurs ce se apropie data marelui eveniment veți descoperi încet, încet necesitatea unui coordonator de evenimente atunci când timpul vă presează. Mai ales în situația în care amândoi sunteți ocupați cu munca în birouri solicitante puteți să vă mai luați din grijile de pe cap delegând coordonatorul de evenimente cu diferite sarcini.

 

Open bar cu băuturi răcoritoare și alcoolice

 

Un open bar cu băuturi răcoritoare și alcoolice pus la dispoziția invitaților poate face diferența dintre un eveniment memorabil și unul oarecare. Mai ales dacă în spatele acestui bar se află și un barman specializat în cocktailuri, succesul ceremoniei este ca și garantat deoarece îi vei puteți lua prin surprindere atât pe iubitorii de băuturi fine, cât și pe cei care nu consumă alcool, dar apreciază o băutură cu un gust deosebit chiar dacă se rezumă doar la o combinație de sucuri și siropuri.

 

Parcare în incinta domeniului

 

Oricât de mult v-a căzut cu tronc o locație, nu semnați contractul de închiriere înainte de a vă asigura că invitații au destul loc pentru a-și parca mașinile. Într-adevăr, există multe persoane care preferă să meargă cu taxiul la astfel de evenimente pentru a putea gusta din plin momentul, dar nu mizați pe acest lucru, riscând să vă treziți cu o problemă de organizare chiar înainte de începerea petrecerii.

 

Asistența pe durata evenimentului

 

Există locații pe care le închiriați și apoi aproape că aveți mână liberă din partea patronilor, dar vă asumați astfel o răspundere imensă și locații care vă oferă asistență profesională pe toată durata evenimentului astfel încât să nu fie nevoie să faceți pe polițiștii atunci când se ivește situația. Nu neglijați nici acest serviciu pus la dispoziție de patronii sălilor de evenimente și dacă aveți ocazia, solicitați-l chiar și contra cost deoarece se va dovedi una din cele mai bune investiții.

Sursa: Pro TV

Tags: buftea, eveniment,

VIDEO PROTVPLUS.RO